In memoriam Michael Jackson la metrou

Azi, la ora 18:30 cei care au trecut pe la statia de metrou Unirii 1, au avut ocazia sa vada un omagiu adus lui Michael Jackson. Aici s-au adunat cativa fani de-ai artistului si au cantat cateva melodii de-ale lui. Unul dintre ei, Peter, a si facut cateva miscari de-ale lui si i-a iesit destul de bine si moonwalk-ul. Pentru toti fanii lui Michael, maine, 1 iulie 2009, incepand cu ora 14:00, in club Twice se organizeaza o “petrecere” in memoria celui care a fost si va ramane pentru totdeauna Regele Muzicii Pop. Va exista acolo un caiet special, unde va puteti lasa gandurile pentru familia artistului. Acel caiet va ajunge cu siguranta la familia Jackson. De asemenea, este foarte posibil ca inmormantarea lui Michael Jackson sa fie transmisa in direct in Twice.

Va las acum cu cateva imagini de azi de la metrou:

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleCat e ceasul?
Next articleVoltaj – Cer si Pamant

Related articles

 1. :(( am crescut cu muzica lui si cred k toata lumea aa realizat acum cine a fost cu adevarat michael jackson:(
  Stau si ma intreb de ce abia acum oamenii abia dupa ce pierd pe cineva realizeaza ce au pierdut?:(
  .-= copilu´s last blog .. =-.

 2. Am fost,sunt si voi fi fan M.J.
  Eu sunt trecuta de 40 de ani,si nu stitii cat ma bucur ca exista tinerii care il apreciaza pe Michael.
  Acum,cand peste tot este numai House,bubuieli,nenorociri de muzici pe care nu le inteleg si REFUZ sa le asimilez.Muzica,care nu transmite nimic,este fara continut si cred eu,se adreseaza acelorasi tipuri de oameni.
  cat inca mai exista oameni carora le place muzica LUI,si eu,mai o speranta.

 3. :(( :x :(( :x :(( :x :(( :x :(( :x :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.