Preiau si eu leapsa de la Mihail:

1. Daca ar fi sa fac un muzeu al propriilor mele accesorii sociale*, ce exponate as vedea pe raftul meu?
(*Accesorii sociale = Lucruri, relatii, oamenii, atitudini care nu ma definesc si de care m-am inconjurat pentru ca „asa trebuie”. Sau, intr-un cuvant, „etc-uri”.)

Pai la capat de raft as pune bineinteles familia mea. Apoi imediat langa, prietenii mei si toate momentele minunate traite alaturi de acestia. As pune si cateva din lucrurile mai putin bune care mi s-au intamplat, ca sa-mi invat “vizitatorii” ca viata nu e numai roz si pentru a scoate si mai mult in evidenta lucrurile bune care mi s-au intamplat. As pune toate concertele la care am fost prezent, si meciurile in care Dinamo a castigat (pe alea in care a pierdut chiar n-ar avea rost sa le pun ) . Ar avea loc pe raft si momentele petrecute alaturi de persoanele pe care le-am iubit sau la care am tinut foarte mult ( a se citi iubite/ foste iubite). Tot pe raft as pune si toate imbratisarile gratuite pe care le-am dat si pe care le-am primit.

2. De ce le mai tin inca in viata mea?

Pentru ca ele ma definesc. Pentru ca fara aceste “exponate” n-as fi EU. Pentru ca toate aceste lucruri mic ma deosebesc pe mine de toti ceilalti.

3. Care ar fi acele experiente, oameni, relatii, obiecte pe care le-as lua intr-o carte despre mine?

Intr-o carte despre mine as pune toate experientele pe care le-am trait, toti oameni pe care i-am cunoscut si toate relatiile pe care le-am avut pentru simplul fapt ca fara toate acestea, imaginea mea ar fi incompleta. Dar cum acest lucru este practic imposibil (poate doar daca ai memorie de elefant) as scrie in cartea mea.. tot ce mi-as aduce aminte.

eu cine sunt?

Mihail Musat isi lanseaza prima carte, “Eu cine sunt?”, pe data de 20 iunie, la ora 15:00, la Romexpo, in cadrul Bookfest. Dupa aceasta data, veti putea gasi cartea si in librarii.

Dau si eu mai departe leapsa asta oricui e dornic :d

6 comentarii

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.