Angelica Vasilcov pe primul loc la Music Mogul

angelica

Angelica Vasilcov este singura artista din Romania care participa la celebrul concurs MusicMogul. Competitia este organizata de catre Rodney Darkchild Jerkins iar miza este un contract cu unul dintre cei mai in voga producatori din lume, Darkchild.

Votingul dureaza pana pe 25 iunie, iar momentan Angelica este pe prima pozitie. Ca sa o ajutam sa ramana acolo, trebuie sa o votati. Sunt cativa pasi simplii de urmat, dupa cum urmeaza: Iti faci cont pe MusicMogul (trebuie doar username, parola si mail) , te loghezi , te duci la sectiunea Top Rated, dai click pe piesa ei “Superwoman by Alicia Keys” si ii dai 10.

Poti sa-i votezi si celelalte melodii, dar importanta e prima. Mie personal mi-au placut cover-urile dupa “Halo” si “I will always love you” dar si melodiile ei “When I’m not with you” si “Boys and Girls” . Mai multe gasiti pe contul ei de youtube Merita sprijinul nostru pentru ca este foarte talentata si pentru ca ne reprezinta tara foarte bine. Mult succes Angelica !!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.