Scurte.. sau un pic mai lungi…

Joi seara a fost ultima editie din acest sezon, de Fusion Joi in Cabaret. A iesit o petrecere foarte tare, unde ne-am strans ditamai gasca de pe twitter. L-am ascultat pe Dan Badea facand stand-up comedy si am ras destul de mult… mai ales la faza cu spider-man :)), am dansat si ne-am simtit bine. Abia astept noul sezon :d

cabaret-30

Vineri a fost Steaua – Dinamo… din pacate n-am putut sa ma duc la meci pentru ca a trebuit sa lucrez :( N-am pierdut mare lucru, meciul fiind anost, prestatia din tribune cam la fel.. iar rezultatul echitabil.

Sambata am fost cu gasca vesela la un picnic.. am jucat fotbal, volei si am fumat narghilea.. iar seara am fost in Maya sa ne zbantuim.

Duminica am fost la Bikewalk #2 care a fost un succes :d Ne-am strans cam 14 persoane, dintre care 7 au inciriat biciclete. Ne-am plimbat prin Carol si Tineretului, am jucat putin volei.. si-am platit si penalizare, pentru ca am depasit timpul de inchiriat…

bikewalk2

Si in seara asta de la ora 19:00 avem meciuri de Laser tag impotriva echipelor lui Adrian Ciubotaru, Metropotam si Etherfast. Wish us luck. Dupa, ma delectez cu un concert Tapinarii in Expirat.

Aveti grija de voi !!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.