Maine ne imbratisam

Maine e ziua cea mare !! Cea mai mare imbratisare gratuita se va face maine, incepand cu ora 13:00 (12:00, pentru Bucuresteni) si va tine pana in jurul orei 15:00. In Bucuresti incepe “imbratisarea” mai devreme, pentru ca aici avem parte de un bonus din partea organizatorilor. Astfel, primii 120 de voluntari inscrisi pentru Bucuresti, vor avea ocazia sa faca parte dintr-o sesiune de Drum Cafe. Cu alte cuvinte, ne vom umple de energie pozitiva pe ritmuri africane, cu batai in tobe si de ce nu… si cu dans. Daca vrei si tu sa participi, tre sa fii maine, 20 mai, pana in ora 12:00 in parcul Cismigiu (Foisorul din mijlocul parcului Cismigiu). Mai multe despre acest bonus aici.

Pentru cei care nu vin la Drum Cafe, probabil o sa ne vedem pe la ora 13:00 in fata la TNB. Daca nu suntem acolo.. suntem sigur in Cismigiu.. sau pe drum. Locurile de intalnire pentru celelalte orase le gasiti aici.

freehags

Mai multe detalii despre campanie, pe site-ul oficial http://freehugs.lumebuna.ro . Ne vedem maine !!!

Foto: amdoar18ani.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. :X:X:X:X AM fost si eeeeeeeeeeeeeeu si a fost super:X :))) Chiar nu ma asteptam sa ma bronzez si sa ma las imbratisata in acelasi timp zilele astea;)) uite ca s-a intamplat:D
    pupuuuuuuuu

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.