M-am plictisit de blogherit

Nu stiu exact ce se intampla zilele astea dar nu prea mai am chef de postat pe blog. Sunt obosit, mi-e lene sa caut melodii, bancuri si filmulete amuzante. E destul de obositor sa postezi zilnic ceva nou… asa ca ma gandeam ca de-acum sa postez atunci cand am eu chef :d O mica pauza de blog nu strica.

Cred ca oboseala de dupa vacanta de la mare isi spune cuvantul si m-am obisnuit fara a posta pe blog. Da, am fost la mare de 1 mai, prin Costinesti… si-am dat o tura si prin Vama Veche… Mi s-a stricat si telefonul si am pierdut toate mesajele si agenda… ceea ce este foarte nasol. Data viitoare sa imi fac dinainte un back-up.

Nici pe twitter n-am mai fost prezent ca pana acum… de messenger nici nu mai zic.. Ajunsesem sa vorbesc mai mult pe twitter decat pe messenger :)) de unde rezulta ca vorbeam foarte putin pe messenger. O fi astenia de primavara de vina.. habar n-am.. cert e ca am o lene foarte mare in mine zilele astea… . Eh.. nu va faceti griji.. cred ca e doar temporar.. imi revin eu… :p

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.