Despre Sportlaminut.ro

Sportlaminut.ro se vrea un agregator care sa preia stiri in limita a 500 de caractere cu link catre sursa originala din Prosport.ro, Sport.ro, Mediafax si GSP.ro + alte surse din .ro sau exterior, se vrea un agregator care isi propune sa faca un sumar cat mai actual cu ceea ce se intampla in zona sportului, se vrea un site curat, care sa se incarce rapid, se vrea un site unde, dintr-o privire, sa vezi tot ceea ce s-a intamplat important in acest domeniu. Nu se vrea un concurent pt Prosport.ro, gsp.ro sau Sport.ro, nici nu vrem si credem ca ar si o nebunie sa te bati cu siteuri pt care lucreaza redactii cu zeci de redactori, nu, targetul nostru pentru acest site este undeva in jur de 300,000 unici pana la finele anului.

(Orlando Nicoara – General Manager, MediaPro Interactiv)

Marti, incepand cu ora 12:00, fostul mare arbitru Ion Craciunescu va veni la videochatul Sportlaminut.ro asa ca doritorii ii vor putea pune intrebari. Craciunescu este primul invitat la videochat, Sportlaminut.ro avand de-acum incolo in fiecare saptamana (marti sau miercuri) cate un invitat.

De saptamana asta, au inceput si dezbaterile pe Sportlaminut.ro. Prima dintre ele se refera la posibila fuziune dintre Steaua si Unirea Urziceni unde, pana acum, aproape 150 de suporteri si-au spus parerea pro (mai putini) sau contra (mai multi). Asadar, va astept si pe voi sa va dati cu parerea aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.