Cum fu la Free Hugs

Nu am prea multe cuvinte legate de ziua de ieri… a fost pur si simplu foarte tare !! Am inceput pe la 12:00 cu o sesiune de Drum Cafe in care am batut in niste tobe. Un exercitiu foarte misto de destresat pe care il recomand tuturor, nu numai stresatilor :p Dupa aceea a inceput activitatea propriu-zisa si ne-am impartit in grupulete prin tot Bucuresti-ul.

dsc_0556

Eu am plecat cu grupul care ma cunostea pe mine + grupul Mediafax.ro si apropo.ro :d Am impartit imbratisari gratuite prin parcul Cismigiu, apoi am mers spre Piata Universitatii. Acolo am mai dat de un grup de free-huggeri si am pornit spre Piata Romana. Am intalnit oameni care au primit cu entuziasm imbratisarile noastre, altii care ni s-au alaturat dar si persoane mai reticente care nu prea au inteles despre ce era vorba. Repici de genul “Ti se pare ca as avea nevoie de imbratisari?” spun totul :p. Nu am pus la suflet astfel de reactii si ne-am continuat drumul la fel de entuziasti ca la inceput.

dscf3660

Ne-am intors din Piata Romana spre Universitate, pe partea cealalta de data asta, am mai impartit cateva imbratisari si in fata fantanii de la Universitate iar apoi.. am zis sa dam si cateva imbatisari de consolare sau de incurajare studentilor care sustineau examene. Asadar, am dat o tura prin facultatea de geografie si prin facultatea de litere unde am intalnit elevi (ma rog.. mai mult eleve) studosi dar si dornici de imbratisari gratuite.

dscf3661

Am facut o mica pauza sus pe Motoare.. si pe urma am reinceput sa impartim bucurie in jurul nostru.. am ajuns si pe Lipscani si zonele adiacente si dupa circa 5 ore de imbratisari gratuite ne-am indreptat fiecare spre casa lui. Misiune indeplinita !! Am pierdut numarul oamenilor imbratisati ca de fiecare data :)), dar oricum nu numarul conteaza. Important e ca am facut lumea sa se simta bine.. noi ne-am simtit super bine.. si abia astept urmatoarea editie organizata de lumebuna.ro

Mai multe reactii si poze de la Free Hugs pe freehugs.lumebuna.ro

Prima runda de poze – made by Gilda aka Copila Zbanghie

[nggallery id=5]

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. am fost la primul eveniment Drum Cafe organizat in RO si am plecat de acolo foarte vesela si relaxata. daca aveti posibilitatea incercati. eu pe 10 iunie o sa fiu cu ei la terasa La Motoare la ora 18:30 :D
    Cine vrea se poate inscrie pe siteul lor pt eveniment!
    Eu as fi interesata sa particip la un eveniment Free Hugs, dar nu stiu cum se procedeaza.

    Juels a scris ultima data pe blog… Stefan cel Mare a fost smecher!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.