Bucharest Warriors vs. Team Sofia – 10 mai 2009

worriors-vs

Prima echipa de fotbal american din Bucuresti, Bucharest Warriors intalneste duminica, 10 mai 2009, echipa Team Sofia din Bulgaria. Meciul va avea loc pe Terenul Vointa (in spatele gurii de metrou Aurel Vlaicu) la ora 12:30. Intrarea este libera si se anunta surprize si premii pentru spectatori.

Bucharest Warriors este prima echipa de fotbal american din Bucuresti, care impreuna cu Sharks Constanta incearca sa faca acest sport cat mai popular printre tinerii din Romania. Ei au organizat primul meci de acest gen in Romania, in compania omologilor de peste Prut, Kishinev Barbarians.

Mai multe detalii despre Bucharest Warriors gasiti pe warriors.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

3 Comments

  1. Fotbalul american ar trebui promovat mult mai mult si sponsorizat de firme si canale de televiziune importante pentru ca acest sport sa fie cunoscut si iubit pana in satul “uitat de lume”. Trebuie sa ne gandim serios la viitorul acestui sport in romania sper din toata inima sa se realizeze o federatie oficiala de FA in romania ;)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.