Marimea penisului in lume…

Nu stiu cat de exacte sunt datele dar… eu as putea sa ma mut in Ghana si maine si n-as avea probleme :))

penis

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleLa angajare…
Next articleStumblin' in

Related articles

  1. parerea mea (ca reprezentanta a sexului feminin) este ca nu conteaza marimea ci priceperea – care se poate dobandi cu timpul, prin aplicarea anumitor tehnici. In plus sunt si alte aspecte care conduc la satisfactia sexuala (dispozitia, atractia, atmosfera, sentimentele s.a.). Cate tipe te-au intrebat cati cm ai? Cat despre prieteni, e mai bine sa se intreaca in performante decat in dotari :d

  2. Iulia are dreptate … nu prea conteaza cat o ai (vorbim de dimensiuni normale si medii) ci cum stii s`o folosesti. Pai daca esti un barbat de barbat cu instrumentul de 25 de cm si ii zici in fiecare dimineatza: Vai tu ce frumos atarni.. hmm nu e prea bine si nu stii ce sa faci cu ea. Ma daca tu esti multumit si ea e multumita ce mai conteaza cat o ai. Sa tinem minte ca si vaginul are o limita :) nu e totusi za black hole =)) V`am pupat … bai nene ce face vopseaua asta din om..

    Pyro a scris ultima data pe blog… Apocalipsa Reloaded

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.