Hai sa ne biciclim !! Bikewalk #1

Sportive: Bikewalk #1 - Hai să ne biciclim!

In sfarsit ideea mea prinde contur :d . Dupa o incercare nereusita duminica de a strange cat mai multi “biciclisti” (mea culpa.. tocmai eu n-am putut sa vin) … iata ca Ariel vine in ajutor si astfel organizam primul Bikewalk din Bucuresti. Ideea e simpla: ne intalnim joi, 16 aprilie 2009, la ora 10 in fata la Cismigiu [intrarea dinspre McDonalds] iar apoi ne indreptam spre centrul de inchirieri biciclete Cicloteque de langa Facultatea de Drept [putem sa ne intalnim direct acolo, in jur de 10:30 daca va e mai comod] . De-acolo o sa ne inchiriem biciclete (6 RON/ora sau 3 RON/ora pentru elevi si studenti; mai multe detalii despre preturi pe Cicloteque.ro ) Nu uitati sa va luati la voi buletinul si carnetul de elev/student. Daca ai deja bicicleta.. esti tare :d ai scapat de-o grija. Mai multe detalii despre Bikewalk #1, pe amdoar18ani.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. Panda , ceva asemanator s-a organizat in Sibiu de 2 ori , in toamna si acum vreo 2 saptamani . Un club montan din Sibiu a decis sa organizeze un mars al bicilistilor prin oras pentru a atrage atentia catre bicilisti , care ce-i drept , nici in Sibiu nu sunt prea respectati . Drept e , organizare serioasa : traseu prestabilit , politie , etc… ca doar e greu sa treci un grup de 200 de bicilisti de un semafor care tine 10 secunde verde :) Oricum , multa bafta si la mai multe;)

  2. @Rares Eu am venit cu ideea asta mai mult pentru mine.. si am zis sa nu fiu singur asa ca am mai propus si la altii.. a fost ok prima editie.. speram ca la urmatoarele sa ne strangem din ce in ce mai multi.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.