Hai sa ne biciclim !! Bikewalk #1

Sportive: Bikewalk #1 - Hai să ne biciclim!

In sfarsit ideea mea prinde contur :d . Dupa o incercare nereusita duminica de a strange cat mai multi “biciclisti” (mea culpa.. tocmai eu n-am putut sa vin) … iata ca Ariel vine in ajutor si astfel organizam primul Bikewalk din Bucuresti. Ideea e simpla: ne intalnim joi, 16 aprilie 2009, la ora 10 in fata la Cismigiu [intrarea dinspre McDonalds] iar apoi ne indreptam spre centrul de inchirieri biciclete Cicloteque de langa Facultatea de Drept [putem sa ne intalnim direct acolo, in jur de 10:30 daca va e mai comod] . De-acolo o sa ne inchiriem biciclete (6 RON/ora sau 3 RON/ora pentru elevi si studenti; mai multe detalii despre preturi pe Cicloteque.ro ) Nu uitati sa va luati la voi buletinul si carnetul de elev/student. Daca ai deja bicicleta.. esti tare :d ai scapat de-o grija. Mai multe detalii despre Bikewalk #1, pe amdoar18ani.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. Panda , ceva asemanator s-a organizat in Sibiu de 2 ori , in toamna si acum vreo 2 saptamani . Un club montan din Sibiu a decis sa organizeze un mars al bicilistilor prin oras pentru a atrage atentia catre bicilisti , care ce-i drept , nici in Sibiu nu sunt prea respectati . Drept e , organizare serioasa : traseu prestabilit , politie , etc… ca doar e greu sa treci un grup de 200 de bicilisti de un semafor care tine 10 secunde verde :) Oricum , multa bafta si la mai multe;)

  2. @Rares Eu am venit cu ideea asta mai mult pentru mine.. si am zis sa nu fiu singur asa ca am mai propus si la altii.. a fost ok prima editie.. speram ca la urmatoarele sa ne strangem din ce in ce mai multi.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.