Free Hugs – partea a IV-a

O noua runda de imbratisari gratuite se preconizeaza pe 20 mai 2009. De data asta se vrea a fi cel mai mare eveniment de acest gen din tara. Vrem sa adunam 111 orase in care sa se imparta imbratisari gratuite. Pentru asta avem nevoie de toata lumea care este dispusa sa ne ajute… adica sa stranga oameni de la el din oras la o runda de free hugs. Site-ul oficial al campaniei este freehugs.lumebuna.ro. Acolo gasiti formularul de inscriere precum si un ghid practic si poze de la editiile precedente. Ne vedem pe 20 mai !!!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
    Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

    O zi minunata!:)

    Rodica (voluntar Lume Buna)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.