Flash Mob – vreau in clasa a 9-a

Vrem să spunem României despre copiii uitaţi de la sate, care nu-şi pot permite să continue studiile la liceu din lipsă de manuale, îmbrăcăminte, bani pentru transport, chirie… Aceşti copii pot fi ajutaţi fără nici un efort financiar, doar hotărând ca o parte din taxele pe care le trimitem lună de lună către stat să fie folosite pentru educaţia lor. Reaminteşte românilor cum îşi pot ajuta copiii.Vino şi tu să reprezinţi aceşti copii care îşi doresc să ajungă in clasa a-9-a, dar nu au cum, doar pentru că au avut neşansa să se nască la sat şi nu la oraş.

Despre Flash Mob:

-Locaţie: Universitate – fântâni
-Data: Miercuri, 15 Aprilie
-Ora: 13.15
-Ce se întâmplă

La ora 13.00 Ne întâlnim la fântâni la Universitate. Fiecare aduce de acasă o carte, cea mai ponosită şi ruptă carte. De preferat un manual.

La 13.15 ne aşezăm toţi pe jos, pe bănci, pe trepte şi citim timp de 10 minute în tăcere, ca într-o clasă de şcoală virtuală. Printre participanţi, voluntarii World Vision vor purta tricouri cu fotografiile copiilor de clasa a8a, care au nevoie de susţinere pentru a merge la liceu, pentru a-i reprezenta. Alţi doi voluntari vor împarţi în tăcere fluturaşi privitorilor.

La fix 13.25 ne vom ridica şi vom pleca fiecare în altă direcţie.

Mai multe detalii aici

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.