Zodiile si singuratatea

De multe ori previziunile pe care le cititi se refera la partenerul de viata si aproape ca putem auzi reprosurile justificate ale celor singuri care spun : “si pentru cei care nu au partener cum va fi ziua?”.

Sunt momente in viata cand pentru binele nostru cel inalt este “mai bine” sa fim in intimitatea propiilor fiinte sau cum ar spune unii…singuri. Este corect sa fim constienti ca anumite trasaturi de caracter si personalitate nu lasa loc unei alte fiinte. Cu alte cuvinte un EGO mare nu prea are timp sa se deschida, sa iasa in intampinarea unei alte fiinte, sau sa iubeasca neconditionat. Iata in cateva cuvinte cam ce impiedica fiecare zodie sa isi gasesca un suflet alaturi de care sa priveasca rasaritul si apusul soarelui, stelelor…

Berbec
Singuratea deschizatorului de drumuri
Daca nu ati vrea atat de mult sa conduceti in tot si toate poate ca nu ati avea de ce sa va plangeti de singuratate. Daca nu ati vrea sa fiti voi cei care deschid drumuri si initiaza actiuni, daca nu ati tine atat de mult sa va luati la tranta cu viata si sa o considerati o lupta, poate ca ati lasa loc unei fiinte care prin simpla prezenta sa va faca sa va opriti pentru un minut pentru a va bucura simplu de tot ceea ce va inconjoara. Acceptati ca nu doar voi trebuie sa fiti in frunte si lasati lucrurile sa se intample! Stim ca singuratea va este necesara pentru a va regasi si pentru a fi in mai mare legatura cu corpul vostru, dar cand ea incepe sa va deranjeze este semn ca ati intrecut masura si ca este nevoie sa faceti loc prin gandurile si atitudinile voastre si altor fiinte. Este important sa va dati seama ca oamenii vin catre cei care sunt dispusi sa asculte, care vor sa faca lucruri impreuna si pe care sa se poata baza la nevoie. Analizati-va putin si vedeti daca aveti toate aceste abilitati. Va entuziasmati repede, dar tot atat de repede va pierdeti interesul. Asta ii face pe oameni ca in timp sa evite sa vina prea aproape de teama ca relatia cu ei sa nu fie doar vreo toana trecatoare. Este in firea voastra sa initiati actiuni, si in a altora sa le finalizeze, dar acest lucru tinde uneori sa devina o scuza pentru lipsa de consecventa.

Rac
Singuratea celui care are grija de altii
Tendinta de a sufoca cu grija, atentia si supraprotectia va insingureaza. Nevoia de a gasi nu un partener ci mai degraba o figura materna sau paterna, va tine departe de acel om langa care sa va simtiti cu adevarat acasa. Dependenta nu este iubire si nici iubirea nu presupune dependenta. Inteleptii spun chiar ca cele doua elemente se exclud reciproc. Faceti in asa fel incat sa relationati si altfel decat din rolul de mama a tuturor ranitilor. Oamenii nu au nevoie sa fie vazuti doar prin prisma problemelor pe care le au ci din punct de vedere al atributelor pozitive pe care le pot folosi. Nimic nu este mai frumos si mai magic decat sa poti da valoare unui om. O conditie prealabila ar fi sa nu il ucideti cu prea multa iubire. Din aceasta cauza ajungeti sa va simtiti folositi si epuizati, si sa doriti sa va retrageti intr-o cochilie pe care sa nu o impartiti cu nimeni. Oferiti afectiunea gradual caci altfel oamenii va vor nega sintindu-se sufocati. Nu cereti deschiderea pe care nu sunteti in stare sa o oferiti, caci la sufletul vostru se ajunge foarte greu. Nu uitati ca in momentul in care oferiti, ceilalti pot sau nu sa primeasca, pot sau nu sa ofere!

Cam in antiteza zodiile astea care ma reprezinta pe mine… De data asta mi se potriveste mai mult ce scrie la Rac.. dar si cateva caracteristici de la Berbec… . Uneori imi doresc sa fiu mai mult berbec si mai putin rac..

>> Restul zodiilor le gasiti pe Blogul Astromagia <<

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.