Zodiile si drogurile

Lucrurile care ne fac placere devin lucrurile de care devenim dependenti, care ne conduc daca nu suntem atenti. Fiecare zodie are drogul ei, lucrul fara de care viata nu are sens si nici rost.

De obicei dependentele se nasc din nevoi emotionale nesatisfacute. Pradoxal, scapam de o dependenta numai daca o schimbam cu alta, adica reusim sa renuntam la un drog doar pentru un alt drog.

Angoasele emotionale sunt cele ne pot valorifica sau folosi, de noi depinde sa avem sufletul pasare sau nevertebrata. Dar pana si al nostru suflet are nevoie de coloana vertebrala, iar a noastra realitate are nevoie de putin vis.

aries3

Berbec
Drogul preferat- adrenalina

Berbecii sunt semne de foc si de aceea sunt dependenti de actiune si de miscare, de luarea de decizii, dar nu numai. Pentru ca sunt atat de plini de energie si de dornici de actiune imediata, drogurile alese de ei trebuie sa ii linisteasca, de aceea o bere sau un vin bun sunt totdeauna felul in care berbecul isi termina seara, asta daca nu isi ia o revista sau o carte cu care adoarme in mana mai inainte a le deschide. Berbecii sunt dependenti si de adrenalina, adica de fiorul pericolului si al riscului nebun asumat cu zambetul pe buze. Acesta este probabil cel mai important drog pe care orice berbec l-ar nota cu 10 pe o scara de la 1 la 10, caci acesta dependenta de adrenalina este motorul intregii sale existente, impingandu-l sa faca lucruri nebunesti in viata personala, in relatii sau chiar la serviciu. De fumat fumeaza ca un turc, tigara de la tigara, si in tigari mai strecoara substante care sa il linisteasca. Berbecul va incerca cu mare drag tot ce este mai nou in materie de droguri fiind dornic sa simta pe propriul corp fiecare senzatie. Pe el nu il intereseaza senzatiile mentale ci mai ales cele pe care le simte in corp, caci curiozitatea este mare. Un berbec dezamagit de viata si obligat sa faca lucruri statice poate sa se drogheze si din alte motive, dar cazurile nu sunt prea dese, caci entuziasmul berbecului il ajuta ca orice suparare sa ii treaca repede

cancer_baby

Rac
Patratica mea este drogul meu

Un rac are nevoie sa se simta in siguranta, sa simta ca nu i se poate intmpla nimic rau. Are nevoie de locul lui, numai al lui in care sa isi soarba pe indelete ceaiul si sa pregateasca o masa pentru cat mai multi oameni. Racul este dependent de citirea emotiilor altora, de expunerea la emotiile celor din jur, cu care ajunge sa se hraneasca. Acelasi lucru este valabil si pentru amintiri. Ia-le amintirile racilor, mai ales cele de familie si i-ai distrus. Cand se intampla asta, cand nu mai au un trecut, o familie sau un “acasa”, sau cand toate acestea sunt doar amenintate, racul poate sa cada in patima alcoolului si chiar a relatiilor sexuale intamplatoarem prin care el cauta siguranta emotionala si restabilirea sentimentului de apartenenta. Racul poate sa bea mult si sa isi afecteze astfel stomacul si ficatul, el este cel care se afunda in aburii alcoolului de dragul de a socializa, de a da un sfat de a mai asculta un of, sau de a se mai plange putin pe umarul

Ca de obicei am selectat doar zodiile care ma reprezinta pe mine. Restul zodiilor le gasiti pe Blogul Astromagia

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles