Plantari si meci…

Azi s-a terminat maratonul evenimentelor pentru saptamana asta… . Dupa 5 zile full ma simt super obosit.. si cel mai probabil o sa dorm foarte profund in noaptea asta. Aseara am apucat sa dorm doar 6 ore, pentru ca m-am uitat la Dark Night (in sfarsit l-am vazut si eu) si s-a facut tarziu, iar azi dimineata la ora 7 eram in picioare. Am fost sa plantam copaci in Suditi, judetul Ialomita.

Ne-am strans cu totii la ora 8 in Piata Revolutiei, de unde am plecat circa 250 de persoane spre locul de plantare. Dupa vreo 2 ore si ceva de mers… am ajuns la locatia cu pricina.. si am fost surprinsi de numarul mare de oameni care venisera sa planteze, dar si de prezenta celor de la Realitatea TV, care se pare ca au avut o emisiune speciala… pe tema asta. Am fost impartiti in grupuri.. si am fost redirectionati catre parcelele unde urma sa plantam copaci… . Am stat la rand ca sa  prindem si noi cazmale.. si ne-am pus pe treaba. As fi vrut sa plantez mai multi copaci.. dar din cauza faptului ca au fost asa multi oameni.. a trebuit sa mai lasam si pe altii sa planteze. Am plantat cam 10-15 copacei… dintre care unul a fost plantat pentru cineva anume :D .Asadar, am facut 260 de kilometri dus-intors, pentru o ora jumate de plantat.

Totusi, a fost si o parte buna in faptul ca n-am stat prea mult la plantat… Am ajuns in Bucuresti pe la 5 fara ceva.. ceea ce mi-a permis sa ajung si la meciul Dinamo – CS Otopeni. A fost primul meci la care am fost prezent anul asta… iar din pacate, Dinamo nu a reusit decat un egal… . Eh.. ata ete.. sper sa-si revina baietii cat mai repede.. si sa isi consolideze pozitia de lider.

Well.. asta a fost maratonul evenimentelor. Stiu ca nu va intereseaza.. dar tre sa scriu si eu undeva despre chestia asta ( hmm.. chiar trebuie? ) Sa vedem ce urmeaza saptamana viitoare.. momentan.. am pus ochii pe doua mitinguri ( unul maine, legat de pasapoartele biometrice, si celalalt marti, la ora 8, legat de o ordonanta care are legatura cu spatiile verzi.. ) si pe Hell, vine de la Elle (marti in laptarie). Totusi programul nu cred ca o sa-mi permita sa particip.. dar.. e bine ca asa va informez si pe voi, poate aveti timp :p.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.