Ocupat si fara chef

Bun.. n-am avut timp si nici chef sa postez.. dar nu cred ca se supara nimeni. Aseara am fost la intalnirea Lume Buna , a fost foarte frumos.. ne-am simtit bine, am vorbit despre fericire.. i-am facut o surpriza foarte placuta lui Mihail, am jucat Flori, fete si baieti, iar in paralel.. telefonul fara fir, am baut ceai si ciocolata calda… intr-un cuvant ne-am simtit bine si cred ca data viitoare o sa fie si mai frumos.. mai ales ca ne-am cunoscut deja.

Funny cats (38 pics)

Doua persoane dragi mie, Ana si Channah s-au “plans” ca nu le mai bag in seama pe messenger. Cum v-am mai spus.. daca va incalzeste cu ceva, eu nu prea mai bag pe nimeni in seama pe messenger.. pentru ca pur si simplu m-am plictisit de el… Sunt online mai mereu.. ce-i drept.. dar asta e doar pentru ca cei lenesi de la mine din lista, sa intre pe blog direct de la status. Eu oricum am alte treburi la calculator.. si nu stau doar cu nasul in messenger… daca ai ceva de spus.. iti raspund prompt si destul de repede… .

Acum ma pregatesc sa plec la RoBlog Fest… noroc ca e aproape de mine.. Sper cu ocazia asta sa fac in sfarsit cunostinta cu Artistu’ si cu Marius Tudor, dar si cu alti bloggeri… see you there…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.