Noutati din pandasfera

Azi l-am ajutat pe Florin sa se mute la casa lui. Scurta perioada cat a stat cu chirie pe blogspot a luat sfarsit. De azi e la casa lui, pe platforma de wordpress. Multumim si lui Ionut pentru ca ne-a coordonat destul de bine. Dupa ce ne intoarcem de la munte, o sa-l ajutam si pe Dan, sa se mute in bloc cu Florin.

Blogul de pisici, wepurr.com, si-a schimbat blana.. dar naravul ba :D . La fel a facut si blogul de fun al lui Ionut. In plus, daca te intereseaza subiectele si rezolvarile de la BAC-ul de anu’ asta, cred ca bac-admitere.ro e locul ideal pentru tine. Unde era blogul asta pe vremea cand am dat eu BAC-ul…

Avem si persoane noi in blogosfera… Ceriza, s-a hotarat si ea sa intre in randul bloggerilor… Desi isi pregatea lansarea oficiala mai tarziu.. am vazut ca deja stie prea multa lume de blogul ei.. asa ca am zis ca un post mic de-al meu nu strica :D. Teea a intrat si ea .. mai timid asa.. in blogosfera, si astept articolele ei cu interes. Amandurora le urez succes si la cat mai multi vizitatori :d Cu ocazia asta o fac publica si pe Danielyca, sau mai nou Shanya, cu al ei blog de pe haipa.ro. Ea a aparut mai demult, dar n-am apucat eu sa-i fac un post de bun venit.

Bun.. si acum cateva recomandari.. din blogroll de la mine :

Pyrro, prezinta un tutorial despre cum sa votezi la RoBlog Fest. Si daca tot veni vorba de asta… eu ii votez pe Lume Buna, pentru ca s-au calificat in faza a 2-a a votarii. Voteaza-i si tu cu un click aici

Tudor Chirila ne indeamna sa citim.. cu un post destul de persuasiv… read and listen “Scrisoare catre liceeni”. (apropo, Vama canta in Fabrica pe 8 martie. Sper sa ajung si eu)

Grapefruits continua povestea celor doi indragostiti… citeste tot jurnalul lor, recomand sa o luati de la inceput :p

– pe noul blog demodaveche (ce ciudat suna) gasim doua articole interesante: primul legat de Noii Golani, abuzati de oamenii lui Iliescu, iar al doilea legat de pasiunea celor de la Petrolul Ploiesti pentru echipa si stadionul lor (bantuit)

Alecsandra prezinta pe blogul ei o serie de 3 scurt metraje, foarte tari…

Berilac ne prezinta un concurs foarte interesant. O sa ma inscriu si eu in curand…

shefu Orlando ne anunta ca Google a introdus bannerele expandabile si ca tot Google, negociaza o alianta cu Universal Music, astfel incat ar putea prelua videoclipurile artistilor Universal pe Youtube.

– de la Ionut, aflam 5 noi adevaruri despre Chuck Norris si tind sa-i dau dreptate la faza asta.

– de pe Astromagia, avem previziuni pe martie si Zodiile si Drogurile.

Eh.. cam atat.. si-asa e destul de lung postul asta.. sper sa va ajunga sa cititi cat timp lipsesc eu…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.