Vama @ Becker Brau 19.02.2009

Eram dator cu postul asta, dar mi-a fost lene… plus ca trebuia sa prelucrez filmuletele, ca sa pot sa le uploadez pe apropo.ro. Pai… ce sa va zic… concertul a fost bestial. A fost primul concert in doua parti, la care am fost prezent, asta si datorita numarului mare de melodii din playlist. In ordine cronologica, au fost cantate urmatoarele piese:

Partea I:
– Cantec prost
– Pe sarma
– 18 ani
– VST
– 17 ani… infinit
– Sf. Petru
– Bed for love
– Dumnezeu nu apare la stiri
– Primavara
Partea a II-a:
– La radio
– Tata taie porcul
– Fotomodele
– Zmeul
– E plin de fete
– Vama Veche
– Suflet normal
– Nu am chef azi
– Cartita
Bis:
– Fericire
– Undeva in Vama
– Epilog

Daca in prima parte, publicul n-a fost prea activ, in partea a II-a, cei prezenti s-au dezlantuit si au cantat la unison cu Tudor (mai ales la Nu am chef azi, cand prima strofa a fost cantata de public).

Ce-a avut in plus acest concert fata de celelalte?

Pai.. in primul rand, au cantat pentru prima data, dupa doi ani, melodia Vama Veche. Am reusit sa si filmez aceasta prestatie, dar as vrea sa va rog sa ignorati vocea mea :))

In al doilea rand, o rememorare a momentelor de dinaintea lansarii albumului, prin citirea de catre Tudor a unor articole scrise pe blogul sau personal, pe vremea cand inca se lucra la album.

Si in al treilea rand, o interpretare de exceptie a melodiilor Fericire si Undeva in Vama, pe care am reusit de asemenea sa o filmez (din nou, ignorati si vocea mea )

Am facut si cateva poze, dar nu au sunt prea reusite asa ca nu le mai postez. . Aparatul meu foto nu se preteaza la poze in club… :p Gasiti insa poze pe tillate.com.

Urmatoarele concerte Vama sunt in  Oradea pe 5 martie, in Club Blue Monday si in Timisoara, pe 6 martie, in Club The Note.

P.S.: Ii multumesc lui Tudor pentru ca mi-a permis sa pun filmuletele pe blog (a fost foarte rapid in raspuns… long live Blackberry right? )

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.