Thievery Corporation, DJ Fresh si akua naru printre noile nume confirmate pentru Electric Castle 2014

Iata ca dupa vestile bune de la Sziget, azi vin alte vesti bune, pentru ca Electric Castle Festival a mai anuntat inca 15 nume noi pe line-up-ul editiei de anul acesta.

Weekend-ul asta au avut loc doua promo-party-uri in Bucuresti si Cluj-Napoca, acolo unde Wilkinson, unul din invitatii Electric Castle Festival 2014 a facut un super show si i-a incalzit pe “electrici” pentru ce va urma in iunie la Castelul Banffy.

Se pare ca a fost foarte tare, dar sunt convins ca la festival o sa fie si mai tare, mai ales dupa ce-am vazut cat de frumos s-a completat line-up-ul azi.

I-am ratat in 2008 pe cei de la Thievery Corporation pentru ca n-am avut cu cine sa merg la concertul din Bucuresti (heh.. pe vremea aia chiar credeam ca e aiurea sa merg singur la un concert… ), dar se pare ca ii voi vedea in sfarsit anul acesta, in formula completa, pe scena Electric Castle Festival 2014.

Electric Castle 2014 line-up

Un alt nume care ma face sa imi doresc sa fie deja iunie este DJ Fresh, care va fi co-headliner pe 21 iunie. Daca o mai punem la socoteala si pe akua naru, deja avem un line-up mai mult decat interesant.

Se adauga aici si o lista mare de artisti romani, in frunte cu Suie Paparude, care vor sustine primul concert live din 2014 la Electric Castle (ei au fost anuntati pe la inceputul anului, dar trebuiau mentionati si aici), si continuand cu Orchestra Notes & Ties (pata de culoare a editiei de anul trecut) si restul artistilor alaturi de care am petrecut pana dimineata in 2013: Dj Shiver, Pop Killers, Dubase sau The Model.

Line-up complet il gasiti pe electriccastle.ro, acolo unde gasiti si mai multe informatii despre bilete, care au un pret special pana pe 15 aprilie.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.