Slumdog Millionaire

slumdog-millionaire

La recomandarea lui Ionut, am vazut si eu, in sfarsit, Slumdog Millionaire. O poveste despre destin si iubire, prezentata intr-un mod special. Este povestea unui indian, pe nume Jamal, care ajunge la “Vrei sa fii miliardar“, in fata ultimei intrebari. Nu va dau prea multe detalii, pentru ca stric farmecul vizionarii filmului. later edit: Slumdog Millionaire a castigat 8 premii Oscar, pentru cel mai bun scenariu adaptat, cea mai buna regie, cea mai buna imagine, cel mai bun mixaj de sunet, cel mai bun montaj, cea mai buna coloana sonora, cel mai bun regizor (Danny Boyle) si cel mai bun film. (noroc cu artistu, ca a publicat lista castigatorilor de la Oscar, ca altfel nu stiam :d) Asadar, nu trebuie sa ocoliti filmul asta.

P.S.: Dupa vizionarea filmului, mi-am adus aminte de urmatorul filmulet:

Asa se castiga un milion de dolari cu stil…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleIncepe campionatul
Next articleSigns

Related articles

  1. L-am recomandat si eu pe blog. Mi-a placut in mod deosebit trecerea de la un timp la altul, iar prin joc chiar invatai ceva. Mi-a placut si momentul cu raspunsul “B”, cand Jamal …hai sa nu zic, poate unii inca nu l-au vazut. Mi-a placut numele fetei: Latika.

    grapefruits a scris ultima data pe blog… love or hate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.