Piua. Ne vedem joi.

Pentru ca de cand am schimbat DNS-urile am tot primit plangeri de la voi cum ca n-ar merge corespunzatot blogul meu (mai exact, atunci cand deschideti site-ul, va apar articole din data de 30 ianuarie), am hotarat sa iau o pauza de la postat maine si poimaine, pana isi vor reveni DNS-urile. De asemenea, n-o sa dau accept nici la comentariile care vor veni in aceste doua zile. Sper sa se rezolve astfel problema si sa nu mai fie probleme. Va multumesc pentru intelegere. Puteti totusi sa ma urmariti pe Twitter.

Urmareste-ma pe Twitter

In alta ordine de idei, dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, concertul Vama de joia trecuta s-a amanat pentru joia asta, adica pe 19 februarie. Tudor promite un mare show, mai ales pentru ca trebuie sa se revanseze. Asadar, doritorii mai gasesc bilete (pretul este de 40 RON) la Diverta,  pe ticketpoint.ro sau la intrare la Becker Brau. (ideal ar fi sa va grabiti pentru ca mai sunt putine).

Ne vedeeeeeem joi !!!!

CONCERT VAMA

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.