Incepand din seara asta incep un maraton de iesit in oras. Prea mult stat in casa strica (dar e bun la buzunar). O sa incep in forta cu un concert Vama, la Becker Brau Live Music (mai gasiti bilete pe ticketpoint.ro, la Diverta sau la intrare).  Tudor a tinut mortis sa precizeze ca in seara asta chiar se va tine concertul, si ca n-o sa mai fie nicio amanare.

Maine seara, ne-a promis grapefruits ca ne invita in club.. la o zbantuiala de inceput de week-end. Acum ramane de vazut daca se tine de promisiune :-w

Sambata seara nu ne vedem la concertul lui James Blunt (pentru ca no tengo dinero, no tengo dinero) dar, am aflat de pe blogul lui Tanase, ca in Avast, e concert Tapinarii, de la ora 21. Un fel de Dragobete anticipat. Daca am timp si chef, poate trec si prin Club A, pentru ca la ora 19:00 e concert Kumm, asa cum anunta baietii pe pagina lor de myspace. Anutza o sa fie acolo, mai mult ca sigur, ca doar e fana lor numarul 1 :p

Dupa ce imi revin, duminica am planificata o iesire la narghilea, la invitatia Gabitzei. A zis sa-i anunt pe toti.. asa ca.. va anunt pe toti: duminica mergem la narghilea. Acum nu stiu daca s-a referit la toti colegii de facultate sau la toti cititorii blogului.

Buuun, si dupa un weekend full, incep saptamana in forta cu Serata desenelor animate, care va avea loc la Sala de lectura a teatrului ACT. Din pacate, locurile erau limitate la 35 si s-au ocupat destul de repede… . Am primit invitatia asta din partea lui Mihail (the free-hugger) de la lumebuna.ro. Am stabilit sa vorbim acolo si despre un “Give Rob a hi5” in Bucuresti.

Eh.. cam atat cu programul meu… . Voi ce faceti week-endul asta ? Ne inalnim la vre-un eveniment ?

16 comentarii

  1. hihi, ti-am luat-o inainte:P azi am fost la teatru:X:X, in expirat, iar apoi in club A si dabea acum am ajuns acasa:P am sa scriu maine despre astaq ca e ceva:), acum is tare obosit:))
    sigur ne vedem duminica la narghilea, io am primit invitatie speciala:P, azi poate, dar numai daca insista grape:P, si sambata.. cred ca dorm:))
    cheers:)

    justDan a scris ultima data pe blog… Imaginatie..pentru alecsandra:)

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.