Movie-trip to Sexdrive

Aseara, pe la 9 fara ceva.. in timp ce ma pregateam sa mai invat pentru examenul de azi si in timp ce aveam o discutie interesanta pe Messenger, ma suna Andrei (cu sapca). Vroia sa ma duc pana jos ca ma asteapta in masina. Gandindu-ma ca vrea sa stam de vorba in masina… am scos-o si pe Nessie sa-si faca nevoile. Si bine am facut, pentru ca Andrei si Adina planuisera sa ma rapeasca si sa ma duca la film :)) O idee buna.. as putea zice.. dar nu puteau sa plece direct cu mine. Asa ca, am dus-o pe Nessie sus.. si am plecat cu ei dupa urmatoarea victima.

Am ajuns in fata blocului Cerizei.. si am incercat s-o sunam. Daca am vazut ca nu raspunde, am sunat-o pe Teo, care a coborat imediat :D. Nici n-a intrat bine in masina ca am blocat usile si-am plecat :)). Intr-un final a raspuns si Ceriza.. si am aplicat aceeasi metoda si la ea. Nu ne-am oprit decat in parcare la Plaza. Am urcat la Movieplex, am vazut ce filme erau… ne-a facut cu ochiul Sexdrive si.. am intrat la cinema.

sexdrive

Filmul foarte misto, cu destul de multe faze amuzante… merita vazut atunci cand te rapesc colegii de facultate :)). Ajuns acasa pe la 12 noaptea, nu mai aveam chef de invatat asa ca am lasat totul pentru azi dimineata. Si cum eu ar fi trebuit sa ma trezesc la 9 ca sa invat… m-am trezit pe la 12 fara un sfert, am facut un dus si am plecat la examen. Am mai citit putin “cursurile” in 136 si aia a fost. Rezultatul final.. un 7 care este peste 5 si scorul devine Panda – Facultate: 2-0.

Cine spunea ca ziua dinaintea examenului nu e funny ??? :))

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.