Castigatorii concursului

Avand in vedere ca apelurile au incetat deja de ieri, ne putem propune sa deliberam castigatorii. Pana sa facem asta insa, e foarte interesant sa vedem ce spun raspunsurile voastre despre voi. Fiecare in mare a spus cam ce ar face el, ceea ce demonstreaza fie creativitate fie anumite dorinte mai mult sau mai putin neimplinite sau temeri ale voastre. De ex, pe foarte multi dintre voi i-ar descuraja sa mai incerce ceva, daca fostul ar avea o alta relatie, cu atat mai mult daca e gay (acum nu stiu cine se sperie de gay sau cine ii simpatizeaza, ramane sa facem un sondaj). Altii doar vor sa faca sex si s-ar folosi de orice pretext ca sa o faca, inclusiv dand papucii, interesant!

Totusi cred ca in cazul meu, cel mai mult au ajutat simplele voastre postari. Prin faptul ca am facut problema mea publica, am comunicat foarte clar cat de serioase sunt intentiile mele de a nu ma mai intoarce. Si acum pe bune, cum as arata eu cu ea din nou impreuna dupa faza asta ? Nu mai merge, clar! Pentru ca m-ati ajutat toti, ar trebui sa va premiez pe toti, dar asa nu s-ar mai simti nimeni special. Asa ca premiez ideea salvatoare si ideea cea mai creativa. Ideea salvatoare era sa ii trimit si ei link, ceea ce am si facut. Astfel castigatorii sunt Mihai si Lorelei. Pentru cea mai creativa idee, castigatoarea este Cat Woman! Asa ca in loc de un singur castigator, avem 3.

Va mai asteptam pe site pentru noi concursuri din ce in ce mai incitante si cu premii din ce in ce mai neobisnuite!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.