Bob Marley, LOTR si maine mergem la alergat

Aseara eram pregatit pentru o noapte raggae in Suburbia la “Tibutul Bob Marley“, dar planurile mele au fost date peste cap… . Dat fiind faptul ca a trebuit sa lucrez pana la orele 22:00, am ajuns in Suburbia in fata la Suburbia pe la 22:30. Partea proasta a fost ca la intrare era un nene care nu mai lasa pe nimeni sa intre, decat daca era pe “lista” sau avea stampila (stiam eu ca nu trebuia sa-mi spal stampila de cand am fost la concertul KUMM…), pe motiv ca era plin deja localul… . Inauntru ma astepta Ariel cu gasaca de dreaderi, si Andreea (blonda) si poate si alti cunoscuti… . Am mai stat putin… si vazand ca nu e nicio sansa sa intru si eu la concert… am luat-o usor spre casa… .

Ajuns acasa, am vazut ca pe PRO TV e Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring. Si cum trilogia asta intra in top 10-ul filmelor mele preferate… mi s-a facut “pofta” sa-l revad. Am “inchiriat” varianta extended a primei parti din trilogie, mi-am facut floricele si m-am uitat la film. Inca nu-mi vine sa cred ca filmul asta are 8 ani :| . E unul din filmele la care nu ma plictisesc.. chiar daca il vad a n-shpea oara… . Daca n-ati apucat inca sa vedeti trilogia Stapanul Inelelor, trebuie neaparat sa o vedeti…

Maine mergem la alergat !! La ora 11 ne intalnim la Arcul de Trumf si alegam pe Kiseleff pana la Palatul Regal.. sau poate chiar mai mult… . Ideea ii apartine lui Tudor. Cum care Tudor ?? Tudor Chirila normal… . Se plangea ca e posibil sa fie numai fete la mini-crosul organizat de el si ar avea nevoie si de niste “masculinitate” . I-a anuntat si pe Bucurenci si pe Cabral, si ii anunt si eu mai departe si pe alti doritori… Eu propun sa ne luam si aparatele foto si facem si poze din mers cum faceau aia in “Yes Man” . Sper totusi sa nu fie teapa, doar ca sa le mai dea o palma ziaristilor care isi fac stirile de pe blogul sau… si sa facem o alergatura pe cinste. Asa ne antrenam inainte de concertul de pe 12 de la Becker.

So… cine mai vine ?:D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.