Previziuni pe 2009 ?

Acum un an am pubicat previziunile astrologice pe 2008, pentru zodia mea, respectiv Berbec. V-am zis atunci ca o sa va zic daca asa a fost sau nu. Ei bine nu prea a fost. Dintre toate “previziunile” doar una s-a adeverit, si anume aia cu “Pentru celibatari inceputul lunii mai ar putea aduce un val de pasiune pe care nu-l veti putea stapanii.” . In rest nexam nene. Cica ar fi trebuit ca la sfarsitul toamnei sa-mi gasesc marea dragoste :-j si o stare de multumire sufleteasca, ce se va mentine pana la inceputul anului . Culmea e ca nu cunosc niciun Berbec care sa o duca bine din punctul asta de vedere (Ionut si Berbecutza nu se pun :d ). Poate e cum zicea Crissu si o sa-mi gasesc la inceputul anului marea dragoste si multumirea sufleteasca o sa se mentina pana la sfarsitul toamnei :D

Voua ce v-au prezis astrele anul trecut ??? S-au adeverit ??

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

  1. Sunt funny de citit, previziunile, dar nu cred in ele. Peste tot scrie ca anul asta o sa fie extraordinar pentru zodia Varsatorului, ca doar o data la 12 ani o sa mai am un an atat de benefic. Pana acum nu a inceput prea bine, sa vedem in continuare ;)
    Good luck

    Alina a scris ultima data pe blog… Cum ar fi daca … ar fi adevarat

  2. si la Berbec se zice la fel… . Sa vedem ce-o fi acum :-??

    Gandeste-te cum a inceput anul trecut.. si cum a fost pe parcurs.. si o sa vezi ca nu prea conteaza cum incepe anul :p

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.