Lectie de viata (Nick Vujicic)

Nick Vujicic este un tânăr de 25 de ani, care s-a născut fără mâini şi fără picioare. Are doar un ciot de aproximativ 25 cm în loc de piciorul stâng, pe care el îl dezmiardă ca fiind un “puişor de os”, dar care îi slujeşte pentru a trăi o viaţă independentă. Nick a absolvit facultatea de ştiinţe economice cu specializare în planificare financiară şi contabilitate. Este o inspiraţie pentru generaţia tânără de astăzi şi un model în dependenţa totală de Dumnezeu.

A fost şi la noi la Timişoara anul trecut, dar nu ţin minte să fi promovat cineva chestia asta. Omul asta chiar e un model de viaţă pentru toţi. Mai multe detalii despre el gasiti pe lifewithoutlimbs.org.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

  1. superb… ar trebui sa ne uitam in fiecare dimineatza la un filmuletz de asta ca sa fim mai fericitzi cu ce avem fiecare…

  2. da intr-adevar superb, si cand ma gandesc ca eu niciodata nu sunt multumita cu ce am, ar trebui sa-mi amintesc de omu’ asta, si de multi altii care sunt in situatia lui… trist…

  3. Incredibil, cat de mult pot lupta unii oameni, carora chiar le este greu sa o faca, si te uiti la altii care nu ar ridica un fir de par de jos desi au tot ce le trebuie…..De apreciat….Este un om mult mai normal decat altii…..

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.