Cupluri casatorite (sau nu)

Doi soţi iau cina într-un restaurant elegant. La un moment dat apare o tânără foarte sexy care îl salută pe soţ într-un mod foarte intim. Soţia îl întreabă: – Cine e tipa asta obraznică? – Amanta mea, îi răspunde soţul. – Nu ţi-e ruşine? Să ştii că îmi iau lucrurile şi plec la mama! – Foarte bine, îi răspunde soţul, dar să ştii că atunci adio shopping la Milano, schi în Alpi şi croaziere pe Mediterană! Soţii mănâncă în tăcere, iar peste o vreme intră în local prietenul familiei, la braţ cu o tânără blondă, sexy şi foarte elegantă. – Cine-i tipa cu care este amicul tău? întreabă soţia. – Amanta lui. După câteva minute de reflecţie, soţia exclamă: – A noastră-i mai frumoasă!


Cuplu casatorit. In pat. In timp ce sotia se pregateste de culcare, sotul aprinde lampa de pe noptiera si incepe sa citeasca o carte. Din cand in cand, mana lui coboara si mangaie sexul sotiei . Face asta pentru scurt timp apoi continua cu cititul. Sotia care devine din ce in ce mai excitata, se gandeste ca sotul are nevoie de putina incurajare pentru asi duce treaba la bun sfarsit. Asa ca se scoala si incepe sa se dezbrace. Sotul confuz o intreaba: -de ce te dezbraci? Sotia ii replica: – pai, am crezut ca vrei sa facem sex – Nu, deloc. Sotia suparata: – atunci, ce ma tot pipai? – Imi umezeam degetele ca sa pot intoarce paginile cartii..



De ce costa divortzul atat de mult? Pentru ca merita.

credits to Florin

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.