Free Hugs – Revolutions (adica partea a 3-a)

1 decembrie 2008, se implineau 90 de ani de la “Marea Unire” :O:O . Ce sa fac eu azi ?? :-? Sa ma duc la parada? sa stau acasa si sa mananc? sau sa ma duc sa impart imbratisari gratuite? :-? Grea alegere ati putea spune… dar am ales fara sa ma gandesc prea mult ultima varianta. Mi-am luat pancarta cu “Imbratisari pe gratis” de data trecuta, mi-am luat si steagul tricolor , ca tot era ziua Romaniei si am pornit spre Universitate” .

Am ajuns la ora de intalnire, adica 12:00, in fata la TNB si  pana pe la si 20 s-a adunat toata gasca. Am format  “hora imbratisarilor gratuite” iar apoi ne-am strans in “spirala veseliei” (nu a lu’ bivolaru  !! ) sau un fel de gaura neagra in care vroiam sa atragem buna dispoizitie :D Am “explodat” pe urma imprastiindu-ne in toate partile . Am fost initial in grupul “curcubeu”, care a pornit spre Piata Romana.. dar la un moment dat ne-am despartit, pentru a “umple” cu imbratisari gratuite si trotuarul de vis-a-vis :D, si pe urma nu ne-am mai regasit :(  Cel putin am avut fotografii pe langa noi, care au imortalizat cateva cadre interesante.

Ca si in datile trecute, unii oameni au fost foarte receptivi, altii au strambat din nas.. iar altii doar ne-au zambit (ceea ce e de bine) . O imbratisare = 2 zambete, asta e motto-ul campaniei.. care aduce muulte zambete pe fetele oamenilor.Am imbratisat oameni pana cand am pierdut iar sirul, desi trebuia sa ii si numaram.. cica :))Am imbratisat si taximetristi, si politisti (chiar daca nu prea aveam voie… deh.. sunt in timpul serviciului :p) si tot felul de oameni, mai tineri sau mai in varsta.

Nu stiu cum s-au distrat cei din celelalte orase, dar in Bucuresti a iesit super tare :D . Astept urmatoarea campanie de “fee hugs” la care o sa fiu bineinteles prezent :D (pot spune ca sunt veteran deja :)) )

O campanie care a strans foaaarte multi oameni dorinici de a impartii imbratisari mocca. Multumiri speciale lui Mihail Musat, de la lumebuna.ro care a organizat toata actiunea :D

Poze din Bucuresti gasiti la AdrianZanfir.com, pe amdoar18ani.ro, la Oaki si daca mai aflu ceva va anunt…

P.S. Sper sa nu se supere Adi ca am “furat” si eu cateva poze ca sa le pun pe blog :d

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.