Draga Mos Craciun…

Draga Mos Craciun,

Uite ca a mai trecut un an si trebuie sa iti scriu iar… Anul acesta am fost mai cuminte ca anul trecut si n-am mai facut boacane asa mari. Am continuat sa fiu alaturi de familia mea si de prietenii mei si sa-i ajut, asa cum am putut si sa fiu alaturi de ei. Unii dintre ei m-au dezamagit si m-au ranit, dar i-am iertat, pentru ca stii ca eu nu pot sa fiu suparat prea mult timp pe cineva. O sa-ti trimit aceleasi ganduri si dorinte ca in fiecare an…

In primul rand, iti cer destula sanatate pentru a ne savura viata. As vrea destula bucurie pentru a sti sa radem si destula tristete pentru a invata sa ne stergem lacrimile. As vrea destula istetime pentru a ne teme sa devenim inumani. Iti cer capacitatea de a pretui o persoana pentru sufletul, nu dupa infatisarea ei. Adu, te rod, si intelepciunea de care avem nevoie pentru a realiza ca nu exista fericire fara durere, dragoste fara ura, reusita fara esec si calitate fara defect. Binele are nevoie de rau asa cum si raul are nevoie de bine. Daca le-am avea pe toate in egala masura… Ei bine nu stiu ce s-ar intampla, dar stiu un lucru: atata timp cat avem credita, lucrurile devin neinsemnate.

Si as mai vrea sa ne dai puterea de a schimba lucrurile pe care le putem schimba. Da-ne puterea de a accepta lucrurile pe care nu le putem schimba !! Si da-ne intelepciunea de a le deosebi !! Mi-as mai dori sa-i faci pe toti cei la care tin fericiti, macar in aceste momente de sarbatoare.

Acelasi,
Alin
Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.