Zodiile si singuratatea

Sunt momente in viata cand pentru binele nostru cel inalt este “mai bine” sa fim in intimitatea propiilor fiinte sau cum ar spune unii…singuri. Dar este bine sa fim constienti ca anumite trasaturi de caracter si personalitate nu lasa loc unei alte fiinte. cu alte cuvinte in EGO mare nu prea are timp sa se deschida, sa iasa in intampinarea unei alte fiinte, sa iubeasca neconditionat. Iata in cateva cuvinte cam ce impiedica fiecare zodie sa isi gasesca un suflet alaturi de care sa priveasca rasaritul si apusul soarelui, stelelor…

iata deci ca trebuie sa va aduceti aminte fiecare care sunt acele lucruri care va fac mai draga singuratatea, chiar daca nu sunteti constienti de asta. Daca veti constientiza cele scrise mai jos egoul va mai pierde din suprematie si va deveni un pic mai mic. un EGO mic face posibila o IUBIRE mare si o BUCURIE adevarata de celalalt!

Berbec

Daca nu ati vrea atat de mult sa conduceti in tot si toate, daca nu ati tine atat de mult sa va luati la tranta cu viata si sa o considerati o lupta, poate ca ati lasa loc unei fiinte care prin simpla prezenta sa va faca sa va opriti pentru un minut pentru a va bucura simplu de tot ceea ce va inconjoara. Acceptati ca nu doar voi trebuie sa fiti in frunte si lasati lucrurile sa se intample!

Asta a fost Berbecul.. pentru celelalte zodii va invit pe blogul Astromagia.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.