Zodiile si opozitia Uranus – Saturn

Din 22 septembrie a inceput conturarea opozitiei Saturn din Fecioara cu Uranusul din Pesti care este la apogeu in aceste zile. Fiind doua vorba de doua planete grele, influentele pe care aceasta opozitie le are, se manifesta atat in plan personal cat si social.

Berbec
Saturn este in casa a VI-a, Uranus este in casa a XII-a, asadar schimbarea se va produce la locul de munca, fie ca e vorba de schimbarea activitatilor, fie a locului in sine, fiti convinsi ca totul trebuie sa inceapa in propria fiinta cu o noua atitudine si mai ales cu constiinta faptului ca nu sunteti singuri si ca cineva acolo sus va iubeste. Uranusul din Pesti activeaza credinta ca totul va fi bine si aduce atat sprijinul protectorilor vazuti cat si a celor nevazuti, asa ca pasiti cu incredere catre noua munca ce se prefigureaza la orizont. Refuzul unei asemenea schimbari poate produce dezechilibre care sa duca inclusiv la imbolnavire caci daca nu avem sufletul impacat cu ceea ce facem cea mai mare parte a zilei, adica munca, nici trupul nu poate sa raspunda fara a se imbolnavi, tuturor solicitarilor noastre. De fapt pentru unii berbeci care au probleme de sanatate perioada urmatoare poate insemna vindecare, poate insemna ca este momentul sa se ocupe de sanatatea lor si sa isi vindece deopotriva mintea, sufletul si relatia lor cu trupul. Aduceti-va aminte dragi berbeci ce scrie in biblie: “CREDINTA TA TE-A VINDECAT!“Aceasta este lectia pentru voi: a munci in credinta ca divinitatea le aranjeaza pe toate, faceti asta si va veti bucura de sanatate si armonie trupeasca si sufleteasca!

Rac
Saturn este in casa a III-a, Uranus este in casa a IX-a pentru voi dragi raci a venit vremea sa va schimbati total felul de a comunica, poate ca nu ar strica sa iesiti din carapace in intampinarea celor care va cauta si va apreciaza prezenta. Comunicarea este un proces care se intampla mereu in dublu sens, este dialogul a doua fiinte care daruiesc si primesc in egala masura. Tendinta voastra de a nu oferi atata cat cereti, de a dori sa stiti totul despre celalalt fara a spune nimic despre voi insiva, va trebui schimbata, va trebui sa invatati sa comunicati tot ceea ce sunteti, sa fiti deschisi si sa puneti si in cuvinte ceea ce simtiti. Daca va intrebati de unde veti avea energia de a face aceasta schimbare, este simplu. Uranusul aflat pe casa a IX-a va va da puterea de a intelege mai intai de ce este nevoie de schimbare si apoi de unde sa porniti. Comunicarea se schimba prin intelegere este simplu nu-i asa? Daca nu veti face acest pas dictat si sustinut de Saturn, se poate intampla ca lumea voastra sa nu mai aiba nici un sens, sa nu mai intelegeti ce se intampla cu voi si ceilalti si sa nu mai intelegeti ceea ce simtiti si ceea ce simt ceilalti. Este un pret pe care inima voastra nu este pregatita sa il plateasca asa ca imbratisati in cuvinte orice fiinta si daruiti-i acces la lumea voastra intr-un dialog deschis si onest. In acest dialog veti intelege cu adevarat ce este de facut mai departe cu viata voastra. Comunicarea tine universul in matca sa, caci nu uitati” LA INCEPUT A FOST CUVANTUL!”

Ca de obicei, am ales sa prezint pe blogul meu doar Berbecul si Racul pentru ca ma reprezinta pe mine :p Daca vrei sa stii cum te afecteaza si pe tine opozitia Uranus-Saturn te invit pe blogul Astromagia.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.