Zodiile si iubirea totala

Inca un articol interesant de pe blogul astromagia… . Am ascultat aseara emisiunea la radiolynx.ro, ca in fiecare luni de altfel, de la 22:00 la miezul noptii si mi s-a parut foarte interesant subiectul…

Berbec

Trup – minte – suflet

Pentru berbec dorinta de apropiere fizica de o alta fiinta este foarte mare. Energia pe care o are, fiind zodie de foc, se manifesta plenar atunci cand face dragoste, desi pentru multi berbeci pana sa ajunga la stadiul acela au multe de facut si de constientizat. In prima faza berbecul face sex pur si simplu, oriunde, in orice clipa, i se pare firesc sa isi doreasca asta fara sa isi puna prea multe intrebari sau sa isi faca prea multe probleme. Berbecul isi ia partenerul pe sus, cum se spune, si fara prea multe cuvinte si mai ales fara sa gandeasca prea mult, trece la atac. Dorinta fizica poate sa apara in cele mai neasteptate si aparent nepotrivite momente, dar asta nu il impiedica ci din contra il incita la adevarate nebunii erotice. Isi gaseste iubirea…acolo unde face miscare, dar nici locul de munca nu ii displace, oricum el este un spontan deci o poate gasi in orice situatie.

Din fericire potentialul de crestere al berbecului este urias. Un partener calm si cald il poate face sa nu se mai grabeasca, sa invete sa guste senzatiile si sa le si provoace in egala masura. Berbecul poate si fi usor invatat sa faca dragoste si sa simta cum trupul sau deschide calea spre minte si suflet. Un berbec evoluat va face din iubirea totala, modalitate de cunoastere a sinelui si a fiintei iubite, modalitate de invatare a intregii palete de sentimente pe care le poate o fiinta incerca in apropierea altei fiinte. Sa nu va speriati daca ati urcat un munte alaturi de berbec caci acolo in varf el va vrea totul cu seninatate de copil si cu o energie pe care nu o veti uita curand. In mintea berbecului este mereu loc pentru cuvantul din trei litere, in trupul lui este mereu energie pentru a fi primul chiar si in aceasta privinta, cat despre sufletul lui…acesta abia asteapta sa simta totul alaturi de un alt suflet. Daca ar stii sa aiba rabdare cu partenerul si sa tina cont mai mult de ceea ce isi doreste acesta…ar fi iubitul…iubita…perfect…perfecta!

Rac

Suflet – trup – minte

Racul simte, daca taurul simte prin intermediul trupului, racul simte prin intermediul sufletului. Luna ii deschide accesul la iubirea invaluitoare, ocrotitoare si tainica, la iubirea aceea nocturna, pasionala si plina de promisiunea unor amintiri ce pot trece barierele timpului. Racul Iubeste cu toata fiinta lui, sau din tot sufletul cum se spune.
El daca nu este emotionat, daca nu simte ceva pentru o fiinta nu se poate apropia fizic de ea nici chiar daca ar avea o acuta nevoie de asta.
Totul trebuie sa fie sentiment si nu unul superficial ci mai degraba profund. Chiar daca se implica intr-o aventura de o singura noapte racul va face din aceasta o poveste intreaga. Locul de desfasurare este fireste caminul sau acolo unde el poate oferi si primi intreaga afectiune, si toate mangaierile de care are nevoie si pe care abia asteapta sa le daruiasca. Racul isi gaseste partener, abia dupa ce l-a testat intr-o vizita la el acasa, nu conteaza unde s-au intalnit, daca fiinta respectiva trece testele domestice totul va fi bine.

Racul poate ajunge la iubirea totala relativ usor, caci sufletul sau il poate purta dincolo de aparente si il poate face sa vada in fiinta iubita partea lipsa de care ii era dor pentru a se simti complet. La mintea racului se poate ajunge prin amintiri, prin senzatii prin emotii intense. El poate sa ajunga la iubirea totala, abia atunci cand accepta sa se deschida total, asa cum de altfel si el ii cere partenerului. Cand va invata sa dea exact atat cat cere celuilalt, racul va ajunge sa se simta intreg si sa simta ca apropierea fizica de o fiinta poata sa insemne mai mult decat dependenta emotionala si senzoriala. Racul va avea de depasit emotivitatea si tendinta de a cadea in amintirile trecutului. Langa rac poti sa fii sigur ca se mai gandeste si la un alt partener anterior, caci forta amintirilor este extraordinara. O experienta totala presupune depasirea timpului si spatiului si la asta se poate ajunge alaturi de un rac care ajunge sa se simta complet cand si fiinta cu care imparte perna este completa.

Am postat doar Berbec si Rac, pentru ca e blogul meu si sunt un egoist si scriu numai despre mine si ce ma caracterizeaza pe mine. Si cum eu sunt Berbec cu ascendent in Rac ( e foarte important ascendentul, asa ca atunci cand va cititi previziunile zilnice, cititi atat la zodia nativa cat si la ascendent) am pus doar zodiile astea… restul le gasiti pe blogul Astromagia, Simplu nu?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

4 Comments

  1. Chiar daca nu sunt nascuta in zodiile descrise si nu am nici ascendent in ele, mi-a placut articolul :) Ce scrie aici intradevar ii caracterizeaza pe nativii acestor 2 zodii ^.^

  2. pot sa zic din proprie experienta,fiind o berbeaca cu ascendent in rac. ca suntem tare complicati :D .Adica,desi suntem berbeci puternici ne lasam prea dominati de emotii uneori,ceea ce e bine si nu prea. Dar oricum, bun articolul. La cat mai multi berbeci pe lume:*

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.