Pet Shop exotic

Gandacul de bucatarie

Peisajul monoton din bucatarie prinde viata. Prieten la nevoie al femeii gospodine, vesel si vioi, ii tine de urat langa aragaz, unde barbatul nu vine niciodata. In plus, mananca fara mofturi… orice.

Furnica

Mica, harnica, de neinlocuit. Daca spatiul mic in care locuiti un va permite sa oferiti conditii optime gindacului de bucatarie dar totusi iubiti animalele, furnica este compromisul ideal.

Soarecele

Prietenul camarii pline! Micul mustacios va iesi sa va salute cind va relaxati la masa in bucatarie. Pentru musafiri e intotdeauna o aparitie de senzatie. Daca plecati in concediu, aveti grija sa ii deschideti cateva pachete de biscuiti…

Sobolanul

Micul patruped din fatza blocului. De cand au disparut cainii comunitari, el este singurul care ne mai incanta cand il vedem cum da din coada. Dusul gunoiului este un prilej pentru o reintalnire plina de afectiune.

Musca

Foarte jucaus, micul acrobat simte din cand in cand nevoia de apropiere. Daca devine prea insistent te poate face sa te simti ca un cacao…

Tenia

Foarte dornic de afectiune, se baga pur si simplu in sufletul tau. Mananca din aceeasi farfurie cu tine. In cazul practicarii sexului anal, devine gelos, afisind o atitudine ostila fata de “dusmanul” care ii violeaza spatiul vital.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.