Dematurizareaaaaaa

Marti noapte am fost la balul celor de la Chimie si IMST. Am ajuns pe la 11… exact cand “canta” Delia. Pun intre ghimilele pentru ca domn’soara Delia a facut un playback de toata frumusetea. Puteau sa puna orice pitzipoanca sa mimeze in locul ei ca nu se supara nimeni. Rusine domn’soara Delia pentru ca nu esti in stare sa canti live >:P . A mai fost o proba de la miss si mister.. si a urmat Mateoo. Daca s-a despartit de Delia.. au cantat separat (aceeasi melodie :)) ) In afara de melodia aia, a mai avut cateva tentative de melodii, care duceau mai mult a manele.. si cateva cover’uri. Cam varza si Mateoo asta .. nush ce sa zic… . Ma rog, neinteresant.. s-au terminat si probele la miss si mister.. s-au desemnat castigatorii (oricum au castigat toti cate ceva ca sa fie toata lumea fericita :)) ) si a urmat VOLTAAAAAAAJ :D

Da, Voltaj .. nu prea am cuvinte ca sa exprim atmosfera de la concert. Pur si simplu sublim :D . Am stat ca de fiecare data in primul rand.. am cantat pana am ragusit si am sarit pana n-am mai putut… Publicul a fost receptiv si au facut o atmosfera frumoasa. Calin ne-a anuntat ca azi lanseaza un nou videoclip, in colaborare cu cei de la Orange. Clipul il gasiti aici. O melodie vesela, exact cum ne-a obisnuit Voltaj, care imi place la nebunie :D in curand o sa apara si la mine pe blog.. cu tot cu versuri. Tot aseara, ne-a anuntat Calin ca in primavara ni se pregateste un nou album :D Abia astept :D Dupa Voltaj a cam inceput lumea sa se duca acasa… si ne-am luat si noi dupa ei.. ca eu personal pentru Voltaj am fost. Cine-a mai fost la bal la chimiee???

P.S. Inca n-am net acasa.. asa ca tot din deplasare va scriu ( multumiri inca o data Edy pentru gaduire :D ).

P.S. 2 : Voltaj canta iar in Maxx si in seara asta la balul de la Stomatologie… cine vine ?:D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.