Ce facem in week-end ?

Pai maine, am aflat de la Madi, ca pe la ora 11:00, la statia de metrou de la Unirii 2, invatam lumea ca nu e bine sa stadioneze pe partea stanga a scarii rulante…  (e chiar enevant sa faci slalom printre oameni.. mai ales cand te grabesti ) .

Pe la ora 16, trecut de fix ne adunam in Piata Constitutiei sa-l sustinem pe Lica (un porc in adevaratul sens al cuvantului ) alaturi de Tudor Chirila si trupa VAMA .

Daca nu stii cine e Lica, baga un ochi aici.

Daca nu suntem obositi, dupa miting putem sa mergem la Sala Palatului unde de la ora 22:00 or sa concerteze cei de la Nouvelle Vague. (mai multe detalii aici si bilete aici. ) Pe urma e after-party in Gaia.

Tot la Sala Palatului, dar de data asta duminica, de pe la 20:00, concerteaza suedezii de la Koop . (hai ca de astia poate ati mai auzit.. ca am pus si eu mai demult o melodie pe blog :p  dar pentru necunoscatori, mai multe detalii aici si bilete aici ). After-party tot in  Gaia dupa concert.

Un week-end destul de incarcat. Eu nu cred ca o sa particip decat la mitingul lui Lica si la actiunea de la metrou (daca ma trezesc :d ) pentru ca n-am cu cine sa ma duc la Nouvelle Vague si Koop.. si nici bugetul meu de criza nu imi permite prea multe :p . Cred totusi ca o sa ne vedem duminica la patinoarul din Drumul Taberei .

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleRazie de controlori
Next articleDance with me

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.