Astazi din nou impreuna…

Si-a venit si ziua cea mare. Ziua marelui meci dintre Dinamo si Steaua. Singurele meciuri care conteaza cu adevarat sunt cele dintre cele doua echipe. Nimic nu se compara cu atmosfera de la un astfel de meci… si nimic nu se compara cu prezenta pe stadion la o victorie a favoritilor in acest meci. Aflasem zilele trecute ca suporterii stelisti nu vor fi prezenti in tribune la meciul cu Dinamo, dar se pare ca s-a revenit la acea decizie si vom avea rivali si in tribune in aceasta seara. Ar fi fost pacat, parerea mea, ca la un asemenea meci sa nu fie prezenti si stelistii. Nu e placere mai mare decat sa le vezi capetele plecate la sfarsitul meciului cand Dinamo castiga :D . Sper sa nu existe incidente majore in aceasta seara, iar echipele sa ofere un joc bun (chiar daca ambele echipe sunt varza momentan) si fie ca cea mai buna echipa sa castige, Dinamo adica :D .

Daca totusi nu ai cum sa ajungi la meci, si nici la televizor nu poti sa vezi meciul, ai ocazia sa il vezi pe net. Ionut Puiu va arata aici cum puteti sa vedeti

DINAMO – Steaua live pe internet.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleZodiile si singuratatea
Next articleJust Dance

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.