Zodiile si frumusetea

Frumusetea este in ochiul celui care priveste si pentru a o vedea trebuie mai intai sa deschidem ochii. Se spune ca nu e frumos ce e frumos ci e frumos ce imi place mie. Asadar fiecare zodie are o imparatie proprie a frumusetii, si considera frumusestea din alta perspectiva. Ceea ce va considera berbecul frumos, va face o fecioara sa intoarca nasul cu dezgust…dar sa incepem cu inceputul…

Berbec- Frumusete in miscare

Pentru el frumosul nu este neaparat necesar, dar nu il deranjeaza sa se imbrace frumos sau sa sa aiba lucruri frumoase, insa poate trai si fara, mai ales ca un berbec nu se prea ataseasza de obiectele de imbracaminte decat cu o exceptie: palariile, sepcile, fesurile si de ce nu ocazional cate o basca de pictor, cat mai colorata si daca se poate cu mult rosu. Berbecul va stabili moda de multe ori prin felul in care se imbraca. Nu este cel mai asortat din lume, dar prin forta personalitatii sale ii face si pe altii sa se imbrace ca el, ceea ce il amuza de multe ori. Berbecului ii place sa atraga atentia sa socheze prin felul in care se imbraca si prefera hainele sport care sa nu ii limiteze miscarile si care sa ii permita sa intre in actiune rapid si fara problele legate de tocuri inalte sau doamne fereste…cravata! Totul trebuie sa fie destul de comod si solid, dar si suficient de …traznit ca sa atraga atentia. Si totusi cand berbecul vrea, te poate uimi cu o eleganta studiata si perfecta. Chiar daca lasa impresia ca nu stie sa poarte un costum sau o rocheie eleganta, la momentul oportun o face cu o noblete de la care am avea ce invata. Dar cum in virf de munte nu ii trebuie “tol festiv” daca vrei sa ii faci o bucurie i-ai o pereche de bocanci si o cipilica colorata pe care le va considera cele mai frumoase obiecte. Oricum berbecul va spune mai degraba despre o miscare sau un trup ca sunt frumoase, decat despre haine!

(pentru restul zodiilor va invit pe blogul Astromagia…)

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.