Laser Frate !!

Dupa Free Hugs am fost si la o partida de Laser Tag in City Mall cu prietenii. Probabil va intrebati acum “Ce e Laser Tag si cu ce se mananca?”. Nu se mananca cu nimic, e doar un fel de paint-ball, dar cu laser in loc de bile.

Echipamentul de joc consta intr-o vesta si o arma. Munitia este nelimitata si este reprezentata de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflati pe vestele jucatorilor.

Software-ul de monitorizare inregistreaza activitatea jucatorilor si emite la finalul jocului un raport ce arata scorul individual, pe echipa, si evolutia generala a jucatorilor (eficienta, cine a fost impuscat de cine si de cate ori etc.).

Jocul se petrece in ritmurile unei muzici alerte ce dinamizeaza jocul si creste nivelul de adrenalina.

Timpul standard alocat unui joc este 12 sau 15 minute. Okay, acum o sa ziceti.. “cum frate? doar 12 minute? ce faci in 12 minute? e prea putin…” Par putine 12 minute, din exterior, dar cand esti inauntru, timpul parca trece altfel si dureaza destul de mult. O partida de 12 minute costa 12 RON, iar una de 15 minute, 15 RON. Practic 1 RON pe minut, de persoana.

Personal, va recomand acest gen de distractie, mai ales celor pasionati de “Shootere”. E ideal si pentru team-building, (aviz angajatorilor). Mai multe detalii gasiti pe lasermaxx.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

  1. Salutare
    Noi am descoperit inca o sala de laser tag,nou deschisa care dupa parerea noastra e cea mai tare din Romania.Chiar ai senzatia de lupta de cand intri in incinta respectiva pana ajungi in arena propriu zisa.E super tare,nu este nimic cosmetizat.Se afla foarte aproape de Piata Unirii ,pe siteul lor(www.lasertagdivision.ro)gasiti o harta cum puteti ajunge acolo.
    Sper sa ne vedem la un joc:)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.