Free Hugs Reloaded

Wow !! Asa cum am mai spus si in postul trecut, e foarte tare sa dai si sa primesti imbratisari gratis. Va recomand si voua asta. Nu conteaza cat de suparat esti sau cate griji ai pe cap… o imbratisare e intotdeauna binevenita… pacat insa ca nu toti gandesc asa :P . Fata de acum 2 saptamani ne-am strans mai multi “huggeri”, poate si pentru ca a fost mai mediatizat evenimentul. Eu am ajuns doar la a 2-a repriza de imbratisari gratutie (in Bucuresti), adica de la 17:00 la 18:00 dar am vazut ca cei care au fost de la 12:00 au fost si filmati.. s-au luat interviuri… foarte frumos.. ce sa zic :D . Campania de imbratisari s-a desfasurat cam prin toata tara si lumea s-a distrat si acolo… .

Pozele le gasiti aici.

Pe langa faptul ca am dat multe imbratisari gratuite, m-am intalnit si cu foarte multe persoane cunoscute, pe care nu le mai vazusem de mult : )) Aaa.. si am convins-o si pe Laura sa ni se alature :D

Evenimentul a fost organizat de lumebuna.ro in colaborare cu AIESEC, Anotimpul5 si ArtFusion si tin sa-i multumesc pe aceasta cale lui Mihail ca m-a anuntat si pe mine de aceasta actiune :D si astept cu nerabdare urmatoarea campanie de imbratisari gratis.

Chiar daca n-am putut imbratisa pe toata lumea (nu pentru ca n-am fi vrut noi, ci pentru ca n-au vrut ei), am reusit totusi sa aducem zambetul pe buze multor persoane, ceea ce nu ma face decat sa spun ca actiunea a fost un succes :D. N-am inteles de ce ne tot intreba lumea “Care e scopul acestei actiuni?” . Scopul era sa aducem putina buna-dispozitie in sufletele oamenilor si sa-i facem sa mai uite de grijile cotidiene. Plus ca a fost o ocazie buna pentru cei care n-au mai primit de mult o imbratisare… sa-si faca plinul.

Tu de cand n-ai mai imbratisat pe cineva ?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.