Free Hugs Reloaded

Wow !! Asa cum am mai spus si in postul trecut, e foarte tare sa dai si sa primesti imbratisari gratis. Va recomand si voua asta. Nu conteaza cat de suparat esti sau cate griji ai pe cap… o imbratisare e intotdeauna binevenita… pacat insa ca nu toti gandesc asa :P . Fata de acum 2 saptamani ne-am strans mai multi “huggeri”, poate si pentru ca a fost mai mediatizat evenimentul. Eu am ajuns doar la a 2-a repriza de imbratisari gratutie (in Bucuresti), adica de la 17:00 la 18:00 dar am vazut ca cei care au fost de la 12:00 au fost si filmati.. s-au luat interviuri… foarte frumos.. ce sa zic :D . Campania de imbratisari s-a desfasurat cam prin toata tara si lumea s-a distrat si acolo… .

Pozele le gasiti aici.

Pe langa faptul ca am dat multe imbratisari gratuite, m-am intalnit si cu foarte multe persoane cunoscute, pe care nu le mai vazusem de mult : )) Aaa.. si am convins-o si pe Laura sa ni se alature :D

Evenimentul a fost organizat de lumebuna.ro in colaborare cu AIESEC, Anotimpul5 si ArtFusion si tin sa-i multumesc pe aceasta cale lui Mihail ca m-a anuntat si pe mine de aceasta actiune :D si astept cu nerabdare urmatoarea campanie de imbratisari gratis.

Chiar daca n-am putut imbratisa pe toata lumea (nu pentru ca n-am fi vrut noi, ci pentru ca n-au vrut ei), am reusit totusi sa aducem zambetul pe buze multor persoane, ceea ce nu ma face decat sa spun ca actiunea a fost un succes :D. N-am inteles de ce ne tot intreba lumea “Care e scopul acestei actiuni?” . Scopul era sa aducem putina buna-dispozitie in sufletele oamenilor si sa-i facem sa mai uite de grijile cotidiene. Plus ca a fost o ocazie buna pentru cei care n-au mai primit de mult o imbratisare… sa-si faca plinul.

Tu de cand n-ai mai imbratisat pe cineva ?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMaxima zilei
Next articleLaser Frate !!

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.