Zodiile si partenerii de viata

BERBEC
Pe cine iti vei alege ca partener
Tu ai nevoie cel putin in teorie de o fiinta mai asezata si mai echilibrata decat tine, desi daca e prea asezata te vei plictisi repede si vei pleca mai departe uitand ca ai avut un companion. Fiinta pe care sa o numesti partener trebuie sa fie mereu gata sa accepte tot ceea ce ai tu de oferit sau …de tinut pentru tine, sa nu se simta foarte ranita de faptul ca nu esti mereu in masura sa o astepti si ca de multe ori o lasi in urma, care sa nu se supere ca reactionezi ca un vulcan in cele mai nepotrivite momente si ca esti mai rau ca un copil rasfatat cand vine vorba de laude! Ai nevoie de o fiinta care sa te aduca un pic cu picioarele pe pamant sau sa fie cu capul in aceeasi nori ca tine. Iti vei cauta o fiinta care sa aiba energie pe masura ta si cu care sa simti ca poti urca orice munte. Prea multa liniste strica, iar lipsa de actiune te ucide, asa ca vei cauta o fiinta care sa vrea actiune, miscare, care sa isi respecte corpul si sa si-l foloseasca. Vei vrea o viata intima care sa nu te plictiseasca dar nici sa nu te agaseze, o apropiere in conditiile tale.
Cum sa iti pastrezi partenerul:
invata sa te uiti din cand in cand in urma, precis ti-ai lasat partenerul fara suflu. Lucrurile pe care le faci si care iti plac nu sunt mereu lucrurile pe care le faci si le agreeaza si el, deci incearca sa iti mai largesti orizontul preferintelor si include si cateva din preferintele partenerului de viata. Este un bun exercitiu si pentru tine si pentru el si astfel vei dovedi ca nu esti doar o fiinta egoista centrata pe sine ci un om capabil sa respecte si sa valorizeze si alte opinii. Invata sa asculti, si sa ai rabdare, invata sa stai putin locului si sa privesti in jur si mai ales invata sa iti admiri partenerul de viata sa ii spui ca este frumos/ frumoasa, ca iti e drag si ca simti ca nu ai destul timp pentru el! Invata sa faci lucruri impreuna de la cele mai mici la cele importante, dar da-i spatiu ca sa iti dea spatiu, si mai ales intelege ca o relatie se mentine cu efort si iubire din partea a doi oameni. Si daca vrei sa sa pastrezi persoana iubita langa tine…asigura-te ca o lasi sa te cunoasca cu toate ale tale, atatea cate stii si tu!

Am pus doar berbecul pentru ca sunt berbec si ma reprezinta. Ca sa vezi cum isi aleg si celelalte zodii partenerul va invit sa vizitati blogul Astromagia.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.