Radiolynx Chat Meeting + CAMPANIE PRO XANDER

Ieri, 28 septembrie 2008, s-a organizat a 2-a intalnire a persoanelor de pe chatul Radiolynx.ro. Daca anul trecut, a fost o intalnire organizata de cei din radio, de data asta, si dorind sa pastreze traditia, intalnirea a fost organizata chiar de ascultatori. Cei responsabili au fost Sandy (care a anuntat pe toata lumea ), Pandutzu (care a propus ziua si ora), karo (care ne-a gasit local), Motanik si Moshu (care ne-au sustinut moral) si daca am omis pe cineva imi cer scuze :d. A fost o intalnire reusita si lumea s-a simtit foarte bine. Am reusit sa ne strangem mai mult de 30 de persoane, aici incluzandu-i si pe cativa din realizatori. Speram ca se v-a pastra traditia si la anul, in ultima duminica din septembrie se v-a organiza o noua intalnire cu chatatzenii Radiolynx.ro.

——-

Astazi, postul de radio Radiolynx.ro isi lanseaza grila de vara. Au depus o munca destul de intensa in ultimele luni pentru a pregati cum se cuvine noua grila, de aceea nu au putut sa organizeze tot ei intalnirea cu cei de pe chat. Toate bune si frumoase.. pana cand am aflat vestea bomba. Alexander Lecca, aka. Xander , realizatorul Sextantului, nu se mai regaseste in noua grila. Pe chatul radiolynx a inceput nebunia. Cum sa dispara Xander?? De ce?? Adevarul este ca Sextantul era una din cele mai ascultate emisiuni de la Radiolynx, si personal, era preferata mea si sunt convins ca nu sunt singurul. Bun.. am inteles, se pregateste o grila care sa intre si in FM. Dispare sextantul… dar, de ce sa dispara si Muzica Romaneasca ?? E o emisiune foarte bine realizata si cu muzica romaneasca foarte buna (nu Cheeky Girls.. sau mai stiu eu ce rebuturi…) Muzica romaneasca buna !! De ce sa dispara Xander de tot? Nu mi se pare corect pentru ca omul asta a atras foarte multi ascultatori, a facut foarte multe pentru Radiolynx si e regretabil ca se renunta la el asa usor. Consider ca este cea mai mare pierdere a Radiolynx si cred ca cei care manageriaza acest radio ar trebui sa se mai gandeasca la lucrul asta. Cu totii stim ca, Xander e uneori dificil si ca are ideile lui [unele mai bune, altele mai putin bune] dar care in final aduc audienta si interactivitate pe chat si recomandari pentru Radiolynx.ro. Sextant e una din cele mai bune emisiuni pe care le-am auzit la radio si Xander e unul dintre cei mai zuzu realizatori!! Xander inseamna Radiolynx.ro, Xander reprezinta Radiolynx.ro

De azi, pe blogul meu incepe o campanie de sustinere a lui XANDER pentru a revenii in grila Radiolynx.ro !! ii invit pe toti cei care au ascultat emisiunile lui si care vor in continuare sa-l asculte pe Xander sa fie si ei alaturi de Xander.

Deja pe forumul radiolynx.ro sunt destui sustinatori ai lui Xander.

Eu sunt PRO XANDER !!!Tu ???

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

 1. Mi se pare o mare porcarie manageriala si de marketing sa arunci gaina cu “ouale de aur” la gunoi mai ales dupa ce ai “halit” din ea cat ai putut, ti-ai “ingrasat” audienta si ai reusit sa “spargi” concurenta.
  Acum, cand te pregatesti de lansare pe FM national si incepi sa nu mai fii online-only, asa rasplatesti pe cel care ti-a scos postul de radio din anonimat?

  Cat de marlani si de dobitoci tre sa fie acesti asa-zisi manageri Radiolynx sa nu permita unuia ca Lecca sa continue sa ramana magnetul de atractie o ascultatorilor?

  Domnilor cu “epoleti”, voi sunteti tampiti? Credeti ca veti scoate destui bani din reclame sa va permiteti sa NU AVETI AUDIENTA fara Lecca?

  Doamne, si eu care credeam ca el e un mic print acolo la voi. Ca il tratati regeste nu care cumva sa ii treaca prin cap macar sa se “uite” peste gard la alte posturi de radio si sa “emigreze”. Daca din dobitocenie si din imbecilitate ati facut gestul asta mai aveti timp sa il reparati, pana viralele si mass-messurile, blogurile si mailurile nu vor inrosi netul si veti ajunge niste nimeni in radio-media.

  Mark my words: prostu care cere ajutor e baiat destept, dar tampitul care se mandreste cu creierii lui nu e mai bun cu nimci decat o maimuta excitata care isi indeasa banane pe fund.

  De azi deschid o petitie online pentru revenirea lui Xander; aveti sansa sa va reparati greseala imensa lynx-istilor, fiind primii care sa votati PENTRU revenirea lui Lecca pe post: http://www.adspedia.ro/petitie-pro-xander-lecca/

  adspediaRO a scris ultima data pe blog… Smiley implineste 26 de ani

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.