Postul 1000

Acesta este al 1000-lea articol de pe blogul despre nimic. Mi-a trebuit un an si aproape 2 luni ca sa ajung la cifra asta rotunda. Din pacate nu sunt articole scrise de mine.. ci majoritatea sunt filmulete, poze, bancuri.. etc. Din astea 1000 de articole, 234 au fost melodia zilei si tot 234 au intrat la categoria fun stuff. Am avut 131 de maxima zilei si 106 very nice… i like it. Articolele scrise de mine, sau care au avut legatura cu mine.. au fost 100, ma rog 101 cu tot cu asta.. si au intrat la categoria d’ale lu’ Panda. Am mai luat si de pe la altii 21 de articole si am avut si 93 de bancuri postate.55 de postari au inclus animalutze si doar 17 au avut legatura cu emokizii. Am promovat aici pe blogul meu si albumul VAMA, iar articolele le gasiti in categoria vama lanseaza vama. V-am mai recomandat niste chestii, v-am avertizat asupra unor lucruri, am jucat si leapsa… si.. mai nou.. v-am pus la dispozitie si topurile mele saptamanale. Daca faceti calculul o sa va iasa mai mult de 1000, asta pentru ca unele articole intra la mai multe categorii. Gata cu bilantul.. cam boring.. dar trebuia facut. [sa vedeti ce boring sunt bilanturile alea contabile :)) , mai ales cand stai la coada sa le depui]

De fapt altceva vroiam sa scriu in articolul asta.. si m-am luat cu bilantul asta plictisitor. Vroiam sa zic ca s-a terminat vara… o vara care nu a depasit-o pe cea de anul trecut, care pana acum e cea mai misto vara din viata mea… . O vara care a inceput frumos… pe 1 iunie, dar care a luat o intorsatura neasteptata si neplacuta. Mijlocul verii a fost caracterizat de concediu… am fost in Vama, la the mission dance weekend, si prin tara 10 zile. [stiu ca v-am promis un articol referitor la asta… o sa incerc sa-l scriu cat mai repede]. A venit si august.. o luna de chillout, in care mi-am mai pus ordine in ganduri.. pentru a incepe in forta toamna. Mai sunt 4 luni din anul asta.. si vreau sa profit cat mai mult de ele.. si macar una din ele sa se ridice la nivelul lunii mai, care e cea mai buna luna de pana acum… . Acestea ziind fise, nu stiu cat de mult v-a interesat ce-am scris eu p-aici.. dar nici nu conteaza, trebuia sa ma descarc si eu pe undeva… si.. dupa cum ati vazut.. am mai facut un bilant.. se pare ca meseria de contabil te afecteaza si in afara programului :)) .

Ar mai fi ceva de zis, ma gandeam sa-mi cumpar un domeniu si sa ma mut pe wordpress, pentru ca e mai usor de folosit atat de mine cat mai ales de voi cititorii blogului lui Panda. Astept sugestiile voastre pentru un nume… si cine stie.. poate chiar cel sugerat de tine v-a fi noul link al blogului.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.