Pandutzu s-a mutat

A venit momentul ca Pandutzu sa se mute la casa lui. A stat destul cu chirie la blogger.com si s-a gandit sa-si cumpere casutza lui.

Pandutzu: “Sper sa va placa noua mea casa. Mai am de tencuit pe ici pe colo.. dar in mare, cam asa o sa arate noua casa a “blogului despre nimic”. Va astept in continuare cu comentarii la diferitele articole pe care o sa le public si bineinteles si cu sugestii… . Ii multumesc lui Ionut pentru ajutorul acordat !! De asemenea, ii rog pe cei care ma aveau la blogroll sa schimbe linkul vechi cu acesta. ”

later edit: se pare ca sunt unele probleme la cei care folosesc Internet explorer. Incerc sa remediez situatia. Inca nu m-am prins unde e problema. Ideea e ca cei care folosesc Firefox nu au probleme la incarcarea paginii.. asa ca instalati-va firefox :))

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. Acum parca iti e mai mare dragul sa lasi un comment. Cu blogspotul ala ti se taia pofta. O chestie legata de tema. Doar mie imi apar cate 2 titluri pentru fiecare din widgeturile din dreapta?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.