Luna noua in Balanta

Noua grila a Radiolynx.ro a adus si primele schimbari. Astfel, Astromagia s-a mutat de duminica de la ora 21, lunea de la ora 22. Prima emisiune din noua grila a fost despre cum ne v-a influenta luna noua in Balanta si ne dau cateva indicii despre cum sa abordam luna urmatoare. Si pentru ca eu sunt Berbec, preiau si eu previziunile pentru zodia mea. Celelate zodii, le gasiti ca de obicei pe blogul Astromagia.

Berbec

Luna noua in casa a VII-a a partenerului. In urmatoarea luna puteti sa va investiti energia si entuziasmul in tot ceea ce inseamna relatie de cuplu. Daca aveti deja o fiinta draga cu care sa va impartiti zilele si noptile, puteti sa va ganditi sa duceti relatia la urmatorul nivel, daca insa inca nu aveti un partener atunci se poate intampla sa gasiti aceea fiinta care sa intruneasca toate cerintele voastre. Totusi nu va repeziti cu capul inainte…asa cum faceti de obicei. Voi oricum va indragostiti repede. De data aceasta incercati sa luati lucrurile mai incet. Si inca ceva, luna aceasta merg bine toate parteneriatele, si este benefic sa incheiati noi intelegeri cu potentiali asociati.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.