Blogul meu face o fapta buna

Am primit si eu de la Marius Tudor, o rugaminte, nu o leapsa, despre o campanie de ajutorare a fetitei de numai 4 ani, diagnosticata cu o forma de leucemie foarta rara. Andra Cristina Nicolae, mai are nevoie de 30 000 € dintr-un total de 170 000 € pentru a putea face operatia care ii poate salva viata.

Pentru cei care pot ajuta, postez si eu conturile unde puteti dona bani pentru Andra:

RO83BPOS16006687619RON01

RO18BPOS16006687619EUR01

Ambele conturi sunt deschise la BancPost.

mai multe detalii pe blogmeaway.ro

In speranta ca n-o sa treaca neobservata aceasta campanie, dau si eu mai departe asa-zisa leapsa urmatorilor: Vacutza, Ionut Puiu, Berbecutza, Tudor Chirila, blogului de moda veche, cabral, coldfired, suflet.normal, Passive.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMaxima zilei
Next articleIt's a beautiful day

Related articles

 1. Explica-mi, te rog, de ce as strange aproape 200.000 de euro pentru un copil de 4 ani… in loc sa ajut 200 de copii, care nu au nici macar strictul necesar, sunt ai nimanui, si sunt deja la varsta la care au nevoie de institutionalizare si educatie?

 2. @anca: TU AJUTA-I PE CEI 200 de copii. DAR FA-O!!! Aici nu e intrecere sau selectie de norocosi la loterie…Sunt primul care va sprijini si campania ta pentru cei 200 si nu cred ca am nevoie de explicatii de genul “sa-mi spuna si mie cineva de ce as strange…” In plus, in cazul pe care incerc sa-l mediatizez nu mai e nevoie decat de 30.000 de euro.

 3. anonim… cand o sa mai cresti o sa intelegi ;)
  Nu am spus ca nu as ajuta… :) Gandeste-te ca reprezint omul sceptic, dar cu bani … jignindu-ma nu ma determini sa donez ;)
  Cat despre ajutat …. nu va faceti voi griji :)
  Ai spus ca MAI E NEVOIE … eu ma gandesc la parinti ;) Tu gandeste-te la lume … ;)

 4. Off..nu vreau sa fac discutii pe blogu omului dar anca nu ai dreptate. E doar un gest frumos pentru a ajuta o persoana. Matematic e f frumos sa ajutii 1000 in defavoarea unuia, dar daca ala unu esti u sau o pers la care tii mult. S-a cam dus logica ta…

  Oricum panda, am pus si eu anuntu. :)

 5. am vazut remus, nici eu nu vreau sa intru in discutii contradictorii aici. Daca aflam de cazul celor 200 as fi reactionat la fel… mi se pare o initiativa foarte buna sa promovam campania asta.. si cel mai bine ar fi, daca si cei care “preiau leapsa” ar ajuta cu mai mult decat postarea pe blog…

 6. Mai copii… :)
  Spuneti-mi… a lucrat vreunul intr-un orfelinat?
  Cei care imi spun mie ca am tarate pe post de materie cenusie… au donat bani?
  Ati fost vreodata in situatia asta?
  Ati participat vreodata la strangerea de fonduri pentru cineva bolnav? Si nu doar postand un mesaj pe internet?
  :) Cand o sa raspundeti “da” la macar 2 lucruri… :) Atunci, va rog, aruncati cu pietre :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.