how stupid are americans… (part X )

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

  1. wow……..stiam k sunt prosti americanii dar asta kiar m-a lasat afish :-s……..si mai tin sa adaug cva : cainele d la dog of the day e boxer :X:X:

  2. :)) hahaa ma testezi pandutz?? :)) cum sa nu observ un boxer!!! as putea sa ma si laud nitel pt k adv gol-golutz este k boxeru meu e muuuuuuuuuuult mai frumos dekt asta din poza :P dak ai indoieli mai uita-te odata la mn p hi5 :)) e superb ptiuu sa nu il deoki :X:X

  3. hai.. lauda-te pe blogu meu… ntz ntz ntz… te lauzi peste tot… ai ajuns si-aici… esti mandra de tine nu? :)) dar cred ca cea mai mandra esti de boxerashu tau :D

  4. =)))))=)))))) ahahahahahahahahhahaha
    sunt umflata in pene la naiba =)))
    auzii ne-am mutat d p scrapbook aici??:)):))

  5. =)) oaaaaaaaauuuu ce e aia??:)) otv??:-?? nu am auzit d asa cva =)))) aaaaaaaaa e postu ala kr o cauta p elodia?? :))) da da =)))
    adik ce vrei sa zici neneeeeeaaa?? k hi5-u meu nu are vizitatori?? /:) ehh hai k ne suparam :P

  6. :)) mai multi vizitatori are blogu meu decat hai faivu tau… asta doar daca nu-ti pui la primary o poza d-aia sexoasa ca pe pitzipoanca.org … sa vezi atunci vizitatori garla.. ca intra toti cocalarii sa vada..:))

  7. :)) “moamaaa gagik ce buna esti!!!”
    :)) stiu stiu pai skopul meu in viata este sa am admiratori tzigani/cocalari/tzarani…..and the list can go on and on …:)) o sa imi fac si eu poze dalea in cada cu spuma multa sau p canapea d piele in chilotzi si sutien si o sa le pun k sa am si eu vizitatori asa muuuuuuuuulti kum ai u:((

  8. sa nu uiti.. poza neaparat pe WC.. ca sa vada aia “femei care se caca pe alte femei” :)) asa.. si poze cu carpeta.. neaparat :))

    si.. sa stii ca blogul meu n-a facut vizitatori cu poze d-alea.. aici intra oameni seriosi.. cred :))

  9. :))) crezi……dar dar akuma o sa intre toti pt mn:)) pff iti dai seama ce raiting o sa ai dak pui o poza ku mn :))??):):)) ma rog………daia decenta……….de am p hi5……adik…..vreau sa zik……..alea sunt normale nu??:)):)) ma rog……”normal” e un concept ff fluid in prezent……..hai sa spunem……..decente……:P din kte imi amintesc eu sunt imbrakata in toate :)) asta e o kesite importanta :))

  10. da.. ai dreptate.. hmm.. cred ca o sa pun in loc de dog of the day… o sa pun shory of the day.. poate o sa am succes :)) :d

    p.s. tre neaparat sa ma mut pe wordpress ca merg greu comentariile pe asta :))

  11. asa e 1 la am2 problemele d mai sus sunt ffffffff deakord!! kiar asa nu pui si u un soricel p zii?? sa am si eu motivatie sa intru :)):) adik……nu k akuma nu as avea……..zik asa una in plus :)))

  12. eu vroiam sa zic ca o sa pun cate o poza cu tine pe zi.. n-ai inteles :)) daca pun si soricei .. o sa vrea lumea si.. pisici.. [apropo.. pentru cei care vor pisici.. intrati pe http://www.wepurr.com – uite ionut ca iti fac reclama si la commenturi] or sa vrea si papagali.. si ursi.. si n-am loc :)))

  13. asa asa :)) wepurr :)):)) ce subtil ai fost :)) pai da ia sa facem o sa sesizare la ionut……wechitz.com dc nu face?? /:) nu mi s pare coret [-x si dak vor ursi[panda d sigur] intra la tine :))

  14. da.. ii dam un mail :)) hai ca in curand asta devine cel mai comentat articol. momentan conduce ala cu 5 luni in 50 de cuvinte… :))

  15. pff zii kt mai am k rezolv repde pb :)) adik kte commenturi sa mai dau pana devine asta no1!! :))

    si
    ii facem o cerere lu ionut sa ne fak saituri ku soricei si ursuleti :)):)

  16. haiiiiii sa bagammmmmmmm!! fara numar fara numar fara numaaaaaarrrrrrrr [incepe sa ma afecteze siteu ala….:-s brusk ma intreb kum mi-ar sta si mie intr-o rokie daia decupata :)))]

  17. hai ink unu sa fim siguri :)) si akuma post-ul asta e nr unu !!!!!!!! :)) weeeeeeeeeeee!!! \:D/ merita sarbatorit evenimentu

  18. daca strangeti oameni care sa se ocupe de ele va fac si wechitz si webark si wemoo si wecevretivoi.com

    (mai trebuie 3 comentarii)

  19. bhey.. tu trisezi.. :)) nu-i corect :)) dar.. cum zicea nenea ala.. Machiavelli… scopul scuza mijloacele :d
    hmm.. cum propui sa sarbatorim ? :D

  20. hahahahahaha :)) ionutz!!! welcome!!! nu pot sa cred k erai atent la diskutia noastra:)):):)) hm……eu promit sa analizez situatia si dak consider k am o sursa consatanta de poze ku shoricei te informez urgent!
    pai..propun……..sa cautam /facem poze ku pitzipoance :))
    kiddin
    nu stiu de tine dar eu sarbatoresk ku o cola rece :)):)) nu k as avea voie sa beau asa cva dar………vroba aia…..sarbatorim deh

  21. hmm.. cola ? nu e buna cola.. apa plata e cea mai buna.. dar nu e buna de sarbatorit… tre sa gasim ceva mai sanatos :)))

  22. nah ma Panda k se termina si filmu cu ceachi cean si uite unde ajunsei.. sa-ti umplu si io colea postu’ cu comm sa-l depasesti palalaltu;) sper ca momentu’ l-ai depasit;) remember: what happens in vama stays in vama:D:D:D… si scz k m-am bagat si io ca musca’n lapte:P

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.