Dosarele Tz

Daca e miercuri.. e Orange film. Cam de cand a inceput vara… asta e deviza mea in fiecare saptamana. De ce? Pentru ca se merita. Cu un simplu SMS cu textul film la 241, te alegi cu un bilet la film. [daca esti pe Orange bineinteles…. sau daca ai prieteni care sunt pe Orange]. Am fost aproape in fiecare miercuri la film vara asta, ca sa continui traditia inceputa de anul trecut. Am avut noroc ca am mai dat de un nebun ca mine [Dan] care ma insoteste mereu la film. Uneori am mai convins si pe altii sa vina la film si n-au regretat. Dupa ce saptamana trecut am vazut Marele Stan, ieri a venit randul Dosarelor X. Cand auzi Dosarele X te gandesti imediat la melodia aia celebra.. si la headline-ul “The truth is out there” care aparea la sfarsitul genericului serialului. Toata chestia asta te duce cu gandul la extraterestrii.. ca in sfarsit or sa se bata Mully si Sculder cu big ailens… alea alea.. . Dar n-a fost deloc asa.. in tot filmul n-a fost urma de extraterestru, nici macar nu s-a pomenit ceva de asta.. [poate doar posterul ala din camera lu Mulder]… aa ar mai fi faza de la poza cu Bush :)) Ar trebui sa deducem ca Bush e extraterestru ? :)) Cam dezamagitor filmul… puteau la fel de bine sa-i zica “Mulder si Scully si aventurile Parintelui Joe”[parca asa il chema p-ala] Inca o dovada ca sequel-urile nu se ridica niciodata la nivelul primelor filme. Am auzit totusi ca Black Knight ar fi cel mai tare film cu betmen betmen de pana acum.. trebuie neaparat sa-l vad si p-asta. So, cine vine miercuri la film ???

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMaxima zilei
Next articleBlack or white

Related articles

  1. poi da… ms ca m-ai facut nebun.. nu ca n-as fi.. sau asa imi place sa cred:)):P.. btw.. cum am ajuns noi la film prima data? si care a fost primu’?.. aaahhhh Hancok parca;)).. io nu i-as zice Dosarele Chix ci mai degraba dublu Q, sau tz din V:))… mda.. Father Joe se intitula musiu parintele ala pedofil (auzi si tu.. 37 de copii)… deci Dosarele X au dat chix:( da’ las ca merem la Betmen:D bine ca nu ma apucai sa ma uit la el piratat:))… acu ma uit la un film cu cichi cean;), il bate pe unu de sare prafu din el (la propriu), e pe antena 0:P
    P.S.: Cre’ca imi fac si io blog pana la urma=))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.