De la altii citire… (1)

Saptamana asta, prin plimbarile mele prin blogosfera romaneasca, am gasit cateva articole interesante, pe care vi le recomand si voua… in caz ca le-ati ratat

Povestite, Auzite, Necrezute, Vazute, Traite … – Marius Tudor ne povesteste o experienta de-a lui dintr-un sat in care nu a ajuns tehnologia asa de departe ca la oras [sau poate n-au vrut sa ajunga]

Ghid pentru Betivii incepatori – Tudor Chirila propune un ghid pentru cei care vor sa se apuce de baut… foarte interesant, si foarte educativ as putea spune.

Varianta spre litoral – pe blogul de moda veche, gasim o varianta mult mai frumoasa si deloc lunga a unui drum spre litoralul romanesc

Ultraseria romana si internetul – pe un colt ultra uitat de lume, aflam unde s-a ajuns datorita asa-zisilor ultrasi de tastatura.

De ce iubesc (iubim) barbatii – Khristine ne zice de ce iubeste ea barbatii… si noi te iubim Khristine :p

Cum agati o tipa pe net – Xander ne arata pe blogul Sextant cum sa agatam pe internet in cativa pasi simplii

Teoria Defecatiei – Patty ne prezinta teoria defecatiei. Un post interesant.. cu un subiect la care nu cred ca multi v-ati gandit… sau v-ati gandit?

de la atata defecatie mi s-a facut rau… asa ca am dat peste Teoria dragostei de pe blogul fara minte… dar cuminte, a lui Aditzu.

Cam atat saptamana asta… sa vedem ce ne asteapta in saptamanile urmatoare…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.