De la altii citire… (1)

Saptamana asta, prin plimbarile mele prin blogosfera romaneasca, am gasit cateva articole interesante, pe care vi le recomand si voua… in caz ca le-ati ratat

Povestite, Auzite, Necrezute, Vazute, Traite … – Marius Tudor ne povesteste o experienta de-a lui dintr-un sat in care nu a ajuns tehnologia asa de departe ca la oras [sau poate n-au vrut sa ajunga]

Ghid pentru Betivii incepatori – Tudor Chirila propune un ghid pentru cei care vor sa se apuce de baut… foarte interesant, si foarte educativ as putea spune.

Varianta spre litoral – pe blogul de moda veche, gasim o varianta mult mai frumoasa si deloc lunga a unui drum spre litoralul romanesc

Ultraseria romana si internetul – pe un colt ultra uitat de lume, aflam unde s-a ajuns datorita asa-zisilor ultrasi de tastatura.

De ce iubesc (iubim) barbatii – Khristine ne zice de ce iubeste ea barbatii… si noi te iubim Khristine :p

Cum agati o tipa pe net – Xander ne arata pe blogul Sextant cum sa agatam pe internet in cativa pasi simplii

Teoria Defecatiei – Patty ne prezinta teoria defecatiei. Un post interesant.. cu un subiect la care nu cred ca multi v-ati gandit… sau v-ati gandit?

de la atata defecatie mi s-a facut rau… asa ca am dat peste Teoria dragostei de pe blogul fara minte… dar cuminte, a lui Aditzu.

Cam atat saptamana asta… sa vedem ce ne asteapta in saptamanile urmatoare…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleADfel 2008
Next articleKoop in Romania

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.